Bella Thorne liep rol mis 'omdat ze flirtte met regisseur'

Karen Luiken-31 december 2022 om 08:13

Bella Thorne is op 10-jarige leeftijd geweigerd voor een acteerklus nadat ze er door een regisseur van werd beschuldigd met hem te hebben geflirt. Dat vertelt de Disney-ster in de podcast ‘High Low With EmRata’.

“Ik was tien jaar oud toen deze regisseur me feedback gaf”, aldus Bella over het incident. “Ze zeiden dat ik de rol niet zou krijgen omdat de regisseur het gevoel had dat ik met hem aan het flirten was en dat maakte hem ongemakkelijk. Waar heb je het over? Ik was tien jaar oud. Waarom zou je dat ooit denken?”

Bella is inmiddels vijftien jaar ouder, maar wordt nog steeds achtervolgd door die ene gebeurtenis. “Ik probeerde mezelf de schuld te geven. Ik dacht dingen als: wat heb je gedaan waardoor hij zich zo voelde?”

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer