Bella Thorne liep rol mis 'omdat ze flirtte met regisseur'

Karen Luiken-31 december 2022 om 08:13

Bella Thorne is op 10-jarige leeftijd geweigerd voor een acteerklus nadat ze er door een regisseur van werd beschuldigd met hem te hebben geflirt. Dat vertelt de Disney-ster in de podcast ‘High Low With EmRata’.

“Ik was tien jaar oud toen deze regisseur me feedback gaf”, aldus Bella over het incident. “Ze zeiden dat ik de rol niet zou krijgen omdat de regisseur het gevoel had dat ik met hem aan het flirten was en dat maakte hem ongemakkelijk. Waar heb je het over? Ik was tien jaar oud. Waarom zou je dat ooit denken?”

Bella is inmiddels vijftien jaar ouder, maar wordt nog steeds achtervolgd door die ene gebeurtenis. “Ik probeerde mezelf de schuld te geven. Ik dacht dingen als: wat heb je gedaan waardoor hij zich zo voelde?”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer