Bella Thorne liep rol mis 'omdat ze flirtte met regisseur'

Karen Luiken-31 december 2022 om 08:13

Bella Thorne is op 10-jarige leeftijd geweigerd voor een acteerklus nadat ze er door een regisseur van werd beschuldigd met hem te hebben geflirt. Dat vertelt de Disney-ster in de podcast ‘High Low With EmRata’.

“Ik was tien jaar oud toen deze regisseur me feedback gaf”, aldus Bella over het incident. “Ze zeiden dat ik de rol niet zou krijgen omdat de regisseur het gevoel had dat ik met hem aan het flirten was en dat maakte hem ongemakkelijk. Waar heb je het over? Ik was tien jaar oud. Waarom zou je dat ooit denken?”

Bella is inmiddels vijftien jaar ouder, maar wordt nog steeds achtervolgd door die ene gebeurtenis. “Ik probeerde mezelf de schuld te geven. Ik dacht dingen als: wat heb je gedaan waardoor hij zich zo voelde?”

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer