‘The Witcher: Blood Origin’ wordt overal afgekraakt

Dieter Blarinckx-30 december 2022 om 16:30

Het moest een schot in de roos zijn, maar dat is het duidelijk niet. Fans van ‘The Witcher’ zijn helemaal niet blij met de langverwachte spin-off ‘The Witcher: Blood Origin’.

Op de site Rotten Tomatoes krijgt de serie een énorm lage score van amper 33%, en dat zien we ook aan de meningen van de Netflixkijker.

“De dialoog en de look van het programma waren vreselijk” of “Ze zouden iedereen moeten ontslaan die hierbij betrokken was. Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien”, zijn nog maar een greep uit de reacties die online te lezen zijn.

Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat er nog een vervolg zal komen op ‘Blood Origin’, maar zeg natuurlijk nooit nooit…

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer