‘The Witcher: Blood Origin’ wordt overal afgekraakt

Dieter Blarinckx-30 december 2022 om 16:30

Het moest een schot in de roos zijn, maar dat is het duidelijk niet. Fans van ‘The Witcher’ zijn helemaal niet blij met de langverwachte spin-off ‘The Witcher: Blood Origin’.

Op de site Rotten Tomatoes krijgt de serie een énorm lage score van amper 33%, en dat zien we ook aan de meningen van de Netflixkijker.

“De dialoog en de look van het programma waren vreselijk” of “Ze zouden iedereen moeten ontslaan die hierbij betrokken was. Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien”, zijn nog maar een greep uit de reacties die online te lezen zijn.

Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat er nog een vervolg zal komen op ‘Blood Origin’, maar zeg natuurlijk nooit nooit…

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer