Ryanair schrapt dit weekend 128 vluchten

Dieter Blarinckx-30 december 2022 om 08:42

Ging jij dit weekend het nieuwe jaar inzetten in het buitenland? Vlieg je met Ryanair? Dan let je best even op, want de Ierse vliegtuigmaatschappij heeft aangekondigd dat ze dit weekend in totaal 128 vluchten zullen schrappen.

Vanaf dit weekend zal een groot deel van het cabinepersoneel van Ryanair het werk neerleggen. Ze protesteren immers tegen de slechte arbeidsvoorwaarden, maar dat wil helaas ook zeggen dat een groot deel van de geplande vluchten niet kan doorgaan. In totaal zullen er vanaf dit weekend zo’n 128 vliegtuigen aan de grond blijven.

De staking duurt in totaal zes dagen, verspreid over twee weekends. Vanaf morgen leggen de stewards en stewardessen het werk neer tot en met zondag. Dat herhalen ze dan volgende week tussen 6 en 8 januari.

Concreet zullen er nu zo’n 128 vluchten geschrapt worden. Het gaat om vliegtuigen die hadden moeten vertrekken of toekomen in Charleroi. De betrokken passagiers zouden intussen geïnformeerd moeten zijn.

Meer info kan je vinden op de website van de luchthaven van Charleroi.

Sziget kondigt Awakenings, Q-dance, STMPD, elrow en meer aan

Simon Smetryns-18 maart 2024 om 12:22

Sziget Festival host ook dit jaar verschillende Internationale takeovers. Awakenings, elrow, Q-dance, STMPD, Next Level & Rampage en Be Massive brengen hun feesten naar een van de grootste stages van het festival: de Bolt Party Arena.

Ook dit jaar nodigt het Hongaarse Sziget Festival de grootste internationale partijen uit om een avond te hosten in de Bolt Party Arena. Op de eerste dag van het festival, woensdag 7 augustus, keert het beroemde elrow terug naar The Island of Freedom. De Spaanse organisatie staat bekend om haar energieke en kleurrijke events en zal dit ook naar Boedapest brengen.

De Nederlandse hardstyle organisator Q-dance host de volgende avond de Bolt Party Arena. Zij zullen op donderdag 8 augustus het hardere werk voor hun rekening nemen.

Na het succes van vorig jaar keert ook Awakenings terug. Op 9 augustus zal de Nederlandse techno gigant de stage hosten.

Op zaterdag 10 augustus, wanneer Martin Garrix het festival zijn headlinen, zal zijn label STMPD het podium overnemen. In 2019 bracht Garrix zijn label ook al mee, wat toen een onvergetelijke avond opleverde.

Op 11 augustus wordt de Bolt Party Arena een dubstep en drum & bass walhalla, wanneer Next Level & Rampage de stage betreden. Op de laatste dag zal het Hongaarse Be Massive het podium afsluiten en nemen de beste melodieuse house en techno acts mee.

Dit jaar komen onder andere Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith, Stormzy, Louis Tomlinson, Big Thief, Four Tet, Goldband, Joost, Aurora, Becky Hill en Fontaines D.C. naar het Hongaarse festival. Meer nieuws over de line-up van Sziget volgt deze maand.

Sziget vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Full Festival Passes en 3-Day Passes zijn te te koop via Szigetfestival.com. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: festivalgangers van 21 jaar en jonger betalen €229 voor een Full Festival Pass.

Pre-registreer je nu voor The Island en wees zeker van je plek

Chelsy Vanlerberghe-13 maart 2024 om 17:01

In september trekken we samen met Route du Soleil en honderden Belgen naar The Island in Kroatië. Het idyllische eiland Pag wordt omgetoverd tot een heus feestparadijs, met topartiesten, beach clubs, poolparty’s en zelfs een discotheek op het water. Wil je zeker zijn van je plekje? Pre-registreer nu en krijg 4 uur voorsprong om jou en je vriendengroep in te schrijven.

Het festival vindt twee weken plaats: van 7 tot 14 september en van 14 tot 21 september. Je kan kiezen welke week jou het beste uitkomt. Op woensdag 20 maart gaan de inschrijvingen open om 20u00. Als je je nu pre-registreert, krijg je alvast een head start en gaan de inschrijvingen open om 16u00.

Waarom pre-registreren? De mini-villa’s zijn zeer populair en dus snel uitverkocht. Als je de beste keuze wil hebben, moet je er dus snel bij zijn. Daarnaast krijgen de eerste 200 inschrijvingen een flashsale korting van 100 euro. Dus, waar wacht je nog op? Klik hier om je te pre-registreren.

Nog niet overtuigd? Dan trekt de line-up je wel over de streep: Viktor Verhulst, Nina Black, Regi, Flavour Drop, Tola OG, Hide N Seek, Manuals, MEAGHAN, Unregular, Jael Öst & MagiK en nog veel meer!

Daarnaast heb je de hele week gratis toegang tot Noa Beach Club, de meest legendarische club van Kroatië. Op de strip van het eiland zelf vind je nog talrijke bars en discotheken, de één al gekker dan de andere.

Op The Island verblijf je in het Noa Glamping Resort, met meer dan 150 mini-villa’s die allemaal een eigen privézwembad hebben. Modern, comfortabel en perfect voor jou en je partners in crime. Of je nu met 2, 4 of 6 personen bent, er is altijd een perfecte accommodatie voor jou.

Voor grote groepen is er ook 'The Mansion', met privé poolparty’s, een DJ Booth, eigen bar en restaurant. Partytime!

Meer weten? Via de website van The Island vind je alles over tickets, de line-up en de verblijfplaatsen.

Dus waar wacht je nog op? Pre-registreer nu en zorg dat jij erbij bent!

Ontdek meer