Viktor Verhulst presentator van nieuw showbizzprogramma

Karen Luiken-30 december 2022 om 08:23

Viktor Verhulst gaat zijn CV uitbreiden. De zoon van Gert en Ellen heeft een klus te pakken als presentator van een nieuw showbizzprogramma van Play4.

Over het programma is nog niet veel bekend, maar volgens HLN zou het ‘Play Café’ gaan heten. De show komt uit handen van het productiehuis Dedsit, eigendom van Studio 100 en dus van Gert Verhulst. Naast Viktor krijgt ook Celine Van Ouytsel, voormalig Miss België, een rol in het programma.

Het is niet de eerste presentatieklus die Viktor op zijn naam mag schrijven. Eerder was hij ook al te zien in ‘Love Island’ en 'Temptation Island: Love or Leave’.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer