Viktor Verhulst presentator van nieuw showbizzprogramma

Karen Luiken-30 december 2022 om 08:23

Viktor Verhulst gaat zijn CV uitbreiden. De zoon van Gert en Ellen heeft een klus te pakken als presentator van een nieuw showbizzprogramma van Play4.

Over het programma is nog niet veel bekend, maar volgens HLN zou het ‘Play Café’ gaan heten. De show komt uit handen van het productiehuis Dedsit, eigendom van Studio 100 en dus van Gert Verhulst. Naast Viktor krijgt ook Celine Van Ouytsel, voormalig Miss België, een rol in het programma.

Het is niet de eerste presentatieklus die Viktor op zijn naam mag schrijven. Eerder was hij ook al te zien in ‘Love Island’ en 'Temptation Island: Love or Leave’.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer