Viktor Verhulst presentator van nieuw showbizzprogramma

Karen Luiken-30 december 2022 om 08:23

Viktor Verhulst gaat zijn CV uitbreiden. De zoon van Gert en Ellen heeft een klus te pakken als presentator van een nieuw showbizzprogramma van Play4.

Over het programma is nog niet veel bekend, maar volgens HLN zou het ‘Play Café’ gaan heten. De show komt uit handen van het productiehuis Dedsit, eigendom van Studio 100 en dus van Gert Verhulst. Naast Viktor krijgt ook Celine Van Ouytsel, voormalig Miss België, een rol in het programma.

Het is niet de eerste presentatieklus die Viktor op zijn naam mag schrijven. Eerder was hij ook al te zien in ‘Love Island’ en 'Temptation Island: Love or Leave’.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer