Nieuw seizoen 'Chateau Planckaert' komt in 2023

Karen Luiken-29 december 2022 om 16:48

Er komt een nieuw seizoen van ‘Chateau Planckaert’ aan. VRT heeft bekendgemaakt dat het vervolg in het voorjaar van zal worden uitgezonden.

Fans hoeven het gelukkig niet lang zonder de Planckaertjes te doen. Het meest recente seizoen verscheen in oktober op de buis en was ook in december nog te zien. Over een paar maanden komt er al een vervolg.

Daarin krijgen we te zien hoe de familie omgaat met de vertragingen die de renovatie aan het kasteel heeft opgelopen en hoe Junior opnieuw geopereerd moet worden. Hij zal zijn rallycarrière op een laag pitje moeten zetten om zich vol op zijn herstel te kunnen focussen.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer