Nieuw seizoen 'Chateau Planckaert' komt in 2023

Karen Luiken-29 december 2022 om 16:48

Er komt een nieuw seizoen van ‘Chateau Planckaert’ aan. VRT heeft bekendgemaakt dat het vervolg in het voorjaar van zal worden uitgezonden.

Fans hoeven het gelukkig niet lang zonder de Planckaertjes te doen. Het meest recente seizoen verscheen in oktober op de buis en was ook in december nog te zien. Over een paar maanden komt er al een vervolg.

Daarin krijgen we te zien hoe de familie omgaat met de vertragingen die de renovatie aan het kasteel heeft opgelopen en hoe Junior opnieuw geopereerd moet worden. Hij zal zijn rallycarrière op een laag pitje moeten zetten om zich vol op zijn herstel te kunnen focussen.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer