Jani is samen met Antwerpse influencer

Dieter Blarinckx-29 december 2022 om 14:34

Jani Kazaltzis is terug van 't straat. Dat maakte de 43-jarige presentator afgelopen woensdag zelf bekend bij 'Vrede op Aarde' aan Sven De Leijer. De gelukkige deze keer is de Antwerpse influencer Jens Fissers (33).

Jani was sinds 2020 terug single na een relatie van twaalf jaar. En wie 'm volgt op sociale media zal vast en zeker al gemerkt hebben dat hij de laatste tijd vaak in compagnie is van de Antwerpse mode-influencer Jens Fissers. En ze zijn ook officieel samen! Dat vertelde Jani openlijk tijsens een interview met Sven De Leijer afgelopen woensdag.

Ze reisden al samen af naar Mexico, Griekenland en zetten dit weekend ook samen het nieuwe jaar in in Hongkong.

Proficiat lovebirds!

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer