Film van Celine en Michiel nu te zien op Streamz

Dieter Blarinckx-29 december 2022 om 14:04

Heb je de film van Céline en Michiel gemist in de bioscoop? Geen zorgen, want vanaf nu kan je 'REWIND' gewoon streamen via Streamz!

Vlaanderens bekendste online creators, CEMI (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut), brachten dit najaar hun film 'REWIND' naar de Belgische bioscoopzalen. Maar sinds vorige week staat die ook gewoon op Streamz!

In dit knotsgekke avontuur wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren '90, en wordt het de ultieme challenge om terug te keren naar het heden... Zal het hen lukken om ook deze ultieme challenge tot een goed einde te brengen?

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean Romy Manzila ('Echte Verhalen: De Buurtpolitie'), Anaïs Jansen ('Wannabe's'), Ruben Degroote ('4eVeR'), Ayco Weets ('Bittersweet Sixteen'), Imea Denooze ('Gamekeepers'), Louis Thyssen ('Nachtwacht'), Peter Thyssen ('Black-Out'), Kyoko Scholiers ('Geub') en Pat Krimson & Loredana De Amicis (Pat & Loredana) in 'REWIND' te bewonderen zijn.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Streamz!

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer