Film van Celine en Michiel nu te zien op Streamz

Dieter Blarinckx-29 december 2022 om 14:04

Heb je de film van Céline en Michiel gemist in de bioscoop? Geen zorgen, want vanaf nu kan je 'REWIND' gewoon streamen via Streamz!

Vlaanderens bekendste online creators, CEMI (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut), brachten dit najaar hun film 'REWIND' naar de Belgische bioscoopzalen. Maar sinds vorige week staat die ook gewoon op Streamz!

In dit knotsgekke avontuur wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren '90, en wordt het de ultieme challenge om terug te keren naar het heden... Zal het hen lukken om ook deze ultieme challenge tot een goed einde te brengen?

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean Romy Manzila ('Echte Verhalen: De Buurtpolitie'), Anaïs Jansen ('Wannabe's'), Ruben Degroote ('4eVeR'), Ayco Weets ('Bittersweet Sixteen'), Imea Denooze ('Gamekeepers'), Louis Thyssen ('Nachtwacht'), Peter Thyssen ('Black-Out'), Kyoko Scholiers ('Geub') en Pat Krimson & Loredana De Amicis (Pat & Loredana) in 'REWIND' te bewonderen zijn.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Streamz!

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer