BREAKING: Lil Nas X heeft een zoontje

Dieter Blarinckx-29 december 2022 om 13:58

De bekende Amerikaanse rapper Lil Nas X heeft het internet even doen ontploffen. Hij maakte immers zonet bekend dat hij een zoontje heeft en dat niet langer geheim wil houden!

Op zijn stories op insta dropte hij een bommetje toen hij foto’s plaatste van zijn zoon die op 27 september 2021 geboren werd. Naar eigen zeggen wil hij zijn zoontje "niet meer verbergen van deze gemene wereld".

Maar online zijn fans natuurlijk volop aan het speculeren. Hij kwam immers uit de kast als homo na het succes van zijn hit 'Old Town Road'. Veel fans zijn er dus van overtuigd dat hij zijn zoontje geadopteerd heeft.

Stay tuned voor meer juicy details!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer