Man wil hond worden en geeft daar duizenden euro's aan uit

Karen Luiken-29 december 2022 om 09:38

Een Japanse man genaamd Toco heeft duizenden euro’s uitgegeven om een hond te kunnen zijn. Hij kocht een kostuum ter grootte van een mens en trekt dat nu een paar keer per maand aan om zijn fantasie waar te maken.

Toco droomde er als kind al van om een dier te worden. Hij heeft een hondenkostuum gekocht, dat hem twee miljoen yen kostte. Omgerekend is dat zo’n 14.000 euro.

De man trekt het pak af en toe aan en doet dan alsof hij een hond is. Op YouTube-filmpjes laat hij zien hoe hij eet, speelt en traint. Hij loopt aan de lijn, heeft geleerd om nephondenvoer te eten en kan zelfs als een hond in een hangmat hangen.

“Van kinds af aan heb ik een fantasie gehad om een dier te worden”, zegt hij tegen Mirror. “Maar ik vertel het bijna nooit tegen mijn vrienden omdat ik bang ben dat ze me raar zullen vinden.”

Zot: vrouw moet verhuizen door luide scheten van buren

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 15:34

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze Schotse vrouw die haar huis moet verkopen door de té luide scheten van haar buren!

Pauline Boyd en haar partner kochten zo’n drie jaar geleden hun droomhuis in Schotland. Maar ze hadden geen rekening gehouden met de buren, want daar hebben ze nu serieuze last mee. Hun buren bouwden immers een gloednieuw huis vlak naast dat van Pauline en sindsdien ging het van kwaad naar erger.

“Ze hebben daar ook een doucheruimte in de garage waardoor wij hen zien douchen terwijl we aan het eten zijn”, vertelde Boyd aan Metro UK.

Op zich niet zo erg zou je denken, tot je ook hoort dat de buren zó’n luide scheten laten waardoor de situatie praktisch onhoudbaar geworden is. Daarom hebben Pauline en haar partner nu ook besloten om hun droomhuis te verkopen en op zoek te gaan naar meer rust.

Een reactie van de buren in kwestie, blijft voorlopig nog uit…

Dit is de grootste drol ooit gemeten

Karen Luiken-01 april 2023 om 09:58- Foto:

Jorvik Viking Centre

De grootste drol ooit gemeten is maar liefst duizend jaar oud. Het ‘gevaarte’ is twintig centimeter lang en vijf centimeter breed. Men denkt volgens LadBible dat hij afkomstig is van een Viking.

De monsterlijke drol werd in 1972 opgegraven en ligt sindsdien in een museum. Verwacht wordt dat hij in de negende eeuw door een Viking gedraaid werd. Specifieker nog: een mannelijke Viking wiens dieet voornamelijk uit vlees en brood bestond. Dat blijkt uit een studie van onderzoekers, die zagen dat de drol ‘vochtig en turfachtig’ is.

Wetenschappers hebben ook ontdekt dat de man een lading parasitaire darmwormen had. In de kak zaten honderden eitjes. “Deze man had erg jeukende darmen”, zegt Gill Snape, een student aan de York Archaelogical Trust. “Hij had waarschijnlijk een paar dagen niet gekakt voordat hij deze drol legde.”

Ontdek meer