James Corden deed auditie voor rol 'Lord of the Rings'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:35

Het had niet veel gescheeld of James Corden zou een grote rol hebben gehad in ‘Lord of the Rings’. De presentator heeft onthuld dat hij ooit auditie heeft gedaan voor de rol van hobbit Samwise Gamgee. Acteur Sean Astin ging er uiteindelijk met die klus vandoor.

James deed die onthulling in de podcast ‘Happy Sad Confused’. Daarin zegt hij dat zo’n beetje iedereen uit Londen auditie deed voor ‘Lord of the Rings’. Waaronder hij dus. “Ik deed auditie voor Samwise. Ik deed het accent en alles”, aldus de presentator, die daaraan toevoegt dat het geen succes was.

Twee vrienden van James deden ook auditie, maar ook zij wisten geen rol te scoren. “We werden allemaal de volgende dag teruggebeld, maar daarna heeft niemand meer iets gehoord.”

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer