James Corden deed auditie voor rol 'Lord of the Rings'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:35

Het had niet veel gescheeld of James Corden zou een grote rol hebben gehad in ‘Lord of the Rings’. De presentator heeft onthuld dat hij ooit auditie heeft gedaan voor de rol van hobbit Samwise Gamgee. Acteur Sean Astin ging er uiteindelijk met die klus vandoor.

James deed die onthulling in de podcast ‘Happy Sad Confused’. Daarin zegt hij dat zo’n beetje iedereen uit Londen auditie deed voor ‘Lord of the Rings’. Waaronder hij dus. “Ik deed auditie voor Samwise. Ik deed het accent en alles”, aldus de presentator, die daaraan toevoegt dat het geen succes was.

Twee vrienden van James deden ook auditie, maar ook zij wisten geen rol te scoren. “We werden allemaal de volgende dag teruggebeld, maar daarna heeft niemand meer iets gehoord.”

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer