James Corden deed auditie voor rol 'Lord of the Rings'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:35

Het had niet veel gescheeld of James Corden zou een grote rol hebben gehad in ‘Lord of the Rings’. De presentator heeft onthuld dat hij ooit auditie heeft gedaan voor de rol van hobbit Samwise Gamgee. Acteur Sean Astin ging er uiteindelijk met die klus vandoor.

James deed die onthulling in de podcast ‘Happy Sad Confused’. Daarin zegt hij dat zo’n beetje iedereen uit Londen auditie deed voor ‘Lord of the Rings’. Waaronder hij dus. “Ik deed auditie voor Samwise. Ik deed het accent en alles”, aldus de presentator, die daaraan toevoegt dat het geen succes was.

Twee vrienden van James deden ook auditie, maar ook zij wisten geen rol te scoren. “We werden allemaal de volgende dag teruggebeld, maar daarna heeft niemand meer iets gehoord.”

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

Ontdek meer