Makers 'Wednesday' delen plannen over tweede seizoen

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:29

Een tweede seizoen van ‘Wednesday’ is nog niet officieel aangekondigd, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor dat gebeurt. Aan de makers van de show zal het in ieder geval niet liggen. Zij hebben al wilde plannen voor een vervolg, zo laten ze in een interview met The Hollywood Reporter weten.

“We willen de relaties in de toekomst onderzoeken en ingewikkelder maken”, zeggen Alfred Gough en Miles Millar over de personages Wednesday, Xavier, Enid, Bianca en de rest van de studenten. “Voor ons gaat de show over vrouwelijke vriendschappen, waarbij Wednesday en Enid in het middelpunt staan. Het feit dat ze zo populair waren bij het publiek, is geweldig.”

Een ander punt waar de makers aandacht aan willen schenken, is het verkennen van de moeder-dochterrelatie tussen Wednesday en Morticia. “Want hoe gaat hun band verder, nu Morticia over haar kracht weet?”

Shania Gooris dropt podcast over boeken

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:44- Foto:

MNM - Shania Gooris

Nog op zoek naar een leuke en interessante podcast waar je nog iets van kan opsteken? De 22-jarige Shania Gooris neemt je in de podcast ‘READ THIS!' mee in de wondere wereld van literatuur!

Samen met de Vlaamse radiozender MNM bespreekt Shania iedere week een boek. Dat doet ze niet alleen, want iedere week nodigt ze ook twee booktokkers uit. Zo hebben ze het in de eerste aflevering van ‘READ THIS!' over het boek ‘Liefdeloos’ van schrijfster Alice Oseman, ook wel bekend van de populaire serie ‘Heartstopper’. Samen met Jonas De Backer (theboyreadsbooks) en Annelies Weyts (annelies.pov) heeft ze het over het verhaal van het boek, alsook over de thematiek en alles wat erachter zit.

Iedere donderdag volgt er een nieuwe aflevering die je kan luisteren via VRT MAX of via jouw podcastdienst.

Karen Damen kondigt extra data voor 'One Woman Show' aan!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:19

De Vlaamse showbizzsensatie Karen Damen maakte begin deze week bekend dat ze dit najaar met haar eigen ‘One Woman Show’ op de planken zal staan. En die show werd in amper 6u volledig uitverkocht! Nu werd er een extra show toegevoegd!

Wie dus graag de première van Karens ‘One Woman Show’ op 13 december wou meemaken, heeft brute pech. De tickets vlogen immers de deur uit! Maar no worries, want Karen Damen heeft nu een extra dag toegevoegd! Ook op 14 februari 2024 zal Karen met haar show het podium van Arenberg in Antwerpen volledig inpakken.

De nieuwe theatershow van Karen wordt een komische show, maar er zal uiteraard ook muziek zijn, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer