Makers 'Wednesday' delen plannen over tweede seizoen

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:29

Een tweede seizoen van ‘Wednesday’ is nog niet officieel aangekondigd, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor dat gebeurt. Aan de makers van de show zal het in ieder geval niet liggen. Zij hebben al wilde plannen voor een vervolg, zo laten ze in een interview met The Hollywood Reporter weten.

“We willen de relaties in de toekomst onderzoeken en ingewikkelder maken”, zeggen Alfred Gough en Miles Millar over de personages Wednesday, Xavier, Enid, Bianca en de rest van de studenten. “Voor ons gaat de show over vrouwelijke vriendschappen, waarbij Wednesday en Enid in het middelpunt staan. Het feit dat ze zo populair waren bij het publiek, is geweldig.”

Een ander punt waar de makers aandacht aan willen schenken, is het verkennen van de moeder-dochterrelatie tussen Wednesday en Morticia. “Want hoe gaat hun band verder, nu Morticia over haar kracht weet?”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer