Makers 'Wednesday' delen plannen over tweede seizoen

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:29

Een tweede seizoen van ‘Wednesday’ is nog niet officieel aangekondigd, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor dat gebeurt. Aan de makers van de show zal het in ieder geval niet liggen. Zij hebben al wilde plannen voor een vervolg, zo laten ze in een interview met The Hollywood Reporter weten.

“We willen de relaties in de toekomst onderzoeken en ingewikkelder maken”, zeggen Alfred Gough en Miles Millar over de personages Wednesday, Xavier, Enid, Bianca en de rest van de studenten. “Voor ons gaat de show over vrouwelijke vriendschappen, waarbij Wednesday en Enid in het middelpunt staan. Het feit dat ze zo populair waren bij het publiek, is geweldig.”

Een ander punt waar de makers aandacht aan willen schenken, is het verkennen van de moeder-dochterrelatie tussen Wednesday en Morticia. “Want hoe gaat hun band verder, nu Morticia over haar kracht weet?”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer