'Physical: 100' is de ideale show voor fans van 'Squid Game'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:22

Vond je 'Squid Game' leuk? Dan hebben we een nieuwe show voor je die je ongetwijfeld ook gaat waarderen. Het gaat om ‘Physical: 100’, een Zuid-Koreaans spelgrogramma dat op 24 januari van start gaat op Netflix.

In de serie ‘Squid Game’ draait alles om Gi-hun, die snel geld wil verdienen en zich daarom opgeeft voor een bloederig spel. Hij moet het opnemen tegen honderden andere deelnemers die allemaal strijden voor hetzelfde doel: de jackpot.

‘Physical: 100’ is geen serie maar een levensecht spelprogramma. Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer en de geldprijs als laatste in de wacht te slepen.

In onderstaande teaser krijg je een beter beeld. Zie je de vergelijkingen al?

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer