'Physical: 100' is de ideale show voor fans van 'Squid Game'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:22

Vond je 'Squid Game' leuk? Dan hebben we een nieuwe show voor je die je ongetwijfeld ook gaat waarderen. Het gaat om ‘Physical: 100’, een Zuid-Koreaans spelgrogramma dat op 24 januari van start gaat op Netflix.

In de serie ‘Squid Game’ draait alles om Gi-hun, die snel geld wil verdienen en zich daarom opgeeft voor een bloederig spel. Hij moet het opnemen tegen honderden andere deelnemers die allemaal strijden voor hetzelfde doel: de jackpot.

‘Physical: 100’ is geen serie maar een levensecht spelprogramma. Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer en de geldprijs als laatste in de wacht te slepen.

In onderstaande teaser krijg je een beter beeld. Zie je de vergelijkingen al?

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer