'Physical: 100' is de ideale show voor fans van 'Squid Game'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:22

Vond je 'Squid Game' leuk? Dan hebben we een nieuwe show voor je die je ongetwijfeld ook gaat waarderen. Het gaat om ‘Physical: 100’, een Zuid-Koreaans spelgrogramma dat op 24 januari van start gaat op Netflix.

In de serie ‘Squid Game’ draait alles om Gi-hun, die snel geld wil verdienen en zich daarom opgeeft voor een bloederig spel. Hij moet het opnemen tegen honderden andere deelnemers die allemaal strijden voor hetzelfde doel: de jackpot.

‘Physical: 100’ is geen serie maar een levensecht spelprogramma. Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer en de geldprijs als laatste in de wacht te slepen.

In onderstaande teaser krijg je een beter beeld. Zie je de vergelijkingen al?

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer