Bijzondere mijlpaal voor 'Avatar: The Way of Water'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:15

De tweede ‘Avatar’ is een doorslaand succes. De film is nog niet zo lang te zien in de bioscoop, maar heeft toch nu al een bijzondere mijlpaal behaald. Variety meldt dat het pareltje sinds de release al een miljard dollar heeft opgebracht.

Het heeft zo’n twee weken geduurd voordat de miljardengrens bereikt werd. En dit is pas het begin, want de komende tijd zal het bedrag alleen nog maar groter en groter worden. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voor ‘Avatar: The Way of Water’ kiet speelt. Daarvoor moet de film 2 miljard dollar ophalen; het bedrag dat het heeft gekost om alles te maken.

‘Avatar: The Way of Water’ is de derde film dit jaar die de miljardengrens doorbreekt. De andere twee zijn ‘Top Gun: Maverick’ en ‘Jurassic World Dominion’.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer