Bijzondere mijlpaal voor 'Avatar: The Way of Water'

Karen Luiken-29 december 2022 om 08:15

De tweede ‘Avatar’ is een doorslaand succes. De film is nog niet zo lang te zien in de bioscoop, maar heeft toch nu al een bijzondere mijlpaal behaald. Variety meldt dat het pareltje sinds de release al een miljard dollar heeft opgebracht.

Het heeft zo’n twee weken geduurd voordat de miljardengrens bereikt werd. En dit is pas het begin, want de komende tijd zal het bedrag alleen nog maar groter en groter worden. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voor ‘Avatar: The Way of Water’ kiet speelt. Daarvoor moet de film 2 miljard dollar ophalen; het bedrag dat het heeft gekost om alles te maken.

‘Avatar: The Way of Water’ is de derde film dit jaar die de miljardengrens doorbreekt. De andere twee zijn ‘Top Gun: Maverick’ en ‘Jurassic World Dominion’.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer