Zal Alfie terugkeren in vierde seizoen 'Emily in Paris'?

Karen Luiken-28 december 2022 om 10:07

Let op: dit artikel bevat spoilers over het derde seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ stond helemaal in het teken van het maken van keuzes. Een daarvan: kiest Emily voor Gabriel of Alfie? Wie alle afleveringen heeft gezien, weet dat het er niet goed uitziet voor Alfie. Maar betekent dit ook dat hij geen comeback zal maken in het vierde seizoen?

Als het aan Lucien Laviscount ligt, de acteur die Alfie speelt, keert hij ondanks de mislukte romance met Emily gewoon terug “Het zou geweldig zijn”, zegt hij in een gesprek met E! News. “Ik heb twee fantastische seizoenen gehad. Het was heel speciaal.”

Hoewel Lucien het niet ziet gebeuren dat Emily nog terug naar Alfie wil, denkt hij wel na over een potentiële verhaallijn voor het vierde seizoen. Hij grapt over het nemen van ‘wraak’ en het laten zien van ‘een zieke kant van Alfie’.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer