Zal Alfie terugkeren in vierde seizoen 'Emily in Paris'?

Karen Luiken-28 december 2022 om 10:07

Let op: dit artikel bevat spoilers over het derde seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ stond helemaal in het teken van het maken van keuzes. Een daarvan: kiest Emily voor Gabriel of Alfie? Wie alle afleveringen heeft gezien, weet dat het er niet goed uitziet voor Alfie. Maar betekent dit ook dat hij geen comeback zal maken in het vierde seizoen?

Als het aan Lucien Laviscount ligt, de acteur die Alfie speelt, keert hij ondanks de mislukte romance met Emily gewoon terug “Het zou geweldig zijn”, zegt hij in een gesprek met E! News. “Ik heb twee fantastische seizoenen gehad. Het was heel speciaal.”

Hoewel Lucien het niet ziet gebeuren dat Emily nog terug naar Alfie wil, denkt hij wel na over een potentiële verhaallijn voor het vierde seizoen. Hij grapt over het nemen van ‘wraak’ en het laten zien van ‘een zieke kant van Alfie’.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Ontdek meer