Romance Pete Davidson en Emily Ratajkowski al voorbij

Karen Luiken-28 december 2022 om 09:04

De romance tussen Pete Davidson en Emily Ratajkowski was van korte duur. Bronnen van Page Six melden dat het over en uit is tussen de twee.

Pete en Emily werden in november voor het romantisch aan elkaar gelinkt. Ze werden toen meerdere keren gespot op date, waardoor de geruchtenmolen begon te draaien.

Heel even werd gedacht dat ze een relatie aan het opbouwen waren, maar daar blijkt nu niks meer van waar. Pete is inmiddels samen gezien met zijn ‘Bodies Bodies Bodies’-collega Chase Sui Wonders, terwijl Emily op de gevoelige plaat is vastgelegd met artiest Jack Greer.

“Hun romance is verplaatst naar de friendzone”, zegt een bron tegen Page Six. “Ze zijn er allebei oké mee.”

Ali in de clinch met Danny in 'Big Brother'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:22

Het strenge dieet waar de ‘Big Brother’-bewoners zich vanwege alle beperkte middelen verplicht aan moeten houden, doet niet alle deelnemers goed. Vooral Ali wordt hangry van het leven in schaarste en dat uit zich in een discussie met Danny. Al die kwark komt zijn neus uit. Kijk mee:

Beyoncé komt met nieuwe wereldtournee naar België

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:02

Groot nieuws. Beyoncé heeft vandaag een nieuwe wereldtournee aangekondigd en komt daarmee ook naar ons land. Op 14 mei staat ze in het Koning Boudewijnsadion.

De tour staat in het teken van ‘Renaissance’, de nieuwe plaat van Beyoncé. Ze begint op 10 mei in Stockholm en doet op 14 mei als tweede stop Brussel aan. Later gaat ze nog naar plaatsen als Cardiff, Edinburgh, Parijs, Londen, Barcelona, Marseille Amsterdam, Hamburg, Frankfurt, Warschau en verschillende steden in de Verenigde Staten.

Het wordt de eerste keer in zeven jaar tijd dat Beyoncé ons land bezoekt. De laatste keer was in 2016 tijdens haar ‘Formation World Tour’. Ook toen stond ze in het Koning Boudewijnstadion.

Het is nog niet bekend wanneer tickets voor de wereldtournee live gaan en wat ze zullen kosten.

Ontdek meer