Metejoor waarschuwt voor oplichters op sociale media

Dieter Blarinckx-28 december 2022 om 08:22

Op sociale media doen veel valse accounts van Metejoor de ronde. De oplichters achter de fake accounts zijn uit op het geld van Metejoors fans, en daar kan hij (natuurlijk) niet mee lachen…

De Vlaamse zanger waarschuwt zijn fans daarom om alert te zijn en uit te kijken voor deze fake accounts. Metejoor kreeg immers al berichten van fans die zeiden dat ze zijn opgelicht door een vals Metejoor-account. De oplichters proberen geld af te troggelen door te zeggen dat ze met het geld een nieuw album willen opnemen.

Ondertussen probeert het management en de platenfirma van Metejoor de accounts zo snel mogelijk offline te halen.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer