Zien: nieuwe beelden van volgende 'After'-film

Karen Luiken-28 december 2022 om 08:07

Ben je klaar voor een nieuw hoogtepunt? Hopelijk is het antwoord op die vraag ja, want ‘After Everything’ gaat je er ongetwijfeld een bezorgen. De langverwachte film komt in 2023 uit op het witte doek. Dit is de nieuwste teaser.

‘After Everything’ is alweer de vijfde film in de ‘After’-reeks. Fans hadden niet verwacht dat ‘ie er zou komen, aangezien de voorganger ‘After Ever Happy’ eigenlijk de laatste film zou worden. Toch bleek het verhaal daarna nog niet klaar en daarom komt er nu nog een slotstuk aan.

In de laatste film gaat het liefdesverhaal tussen Tessa en Hardin weer verder. Krijgt hun relatie een happily ever after of stopt het dan toch? Eén ding wordt uit de teaser in ieder geval duidelijk: Hardin reist naar Lissabon om bij Tessa te kunnen zijn.

‘After Everything’ komt in 2023 uit.

Nieuwe 'Trolls'-film aangekondigd met trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 16:10

Nog meer filmnieuws vandaag, want naast de trailer van Pixars nieuwste animatiefilm ‘Elemental’, is zojuist ook de allereerste trailer van de derde ‘Trolls’-film online gegooid!

Deze herfst is het weer tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie met je geliefde karakters uit de ‘Trolls’-franchise. De Amerikaanse supersterren Anna Kendrick en Justin Timberlake zijn weer helemaal terug in ‘Trolls Band Together’, het derde deel in deze muzikale en geliefde reeks.

'Trolls Band Together' zal vanaf oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de trailer:

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Ontdek meer