Zien: nieuwe beelden van volgende 'After'-film

Karen Luiken-28 december 2022 om 08:07

Ben je klaar voor een nieuw hoogtepunt? Hopelijk is het antwoord op die vraag ja, want ‘After Everything’ gaat je er ongetwijfeld een bezorgen. De langverwachte film komt in 2023 uit op het witte doek. Dit is de nieuwste teaser.

‘After Everything’ is alweer de vijfde film in de ‘After’-reeks. Fans hadden niet verwacht dat ‘ie er zou komen, aangezien de voorganger ‘After Ever Happy’ eigenlijk de laatste film zou worden. Toch bleek het verhaal daarna nog niet klaar en daarom komt er nu nog een slotstuk aan.

In de laatste film gaat het liefdesverhaal tussen Tessa en Hardin weer verder. Krijgt hun relatie een happily ever after of stopt het dan toch? Eén ding wordt uit de teaser in ieder geval duidelijk: Hardin reist naar Lissabon om bij Tessa te kunnen zijn.

‘After Everything’ komt in 2023 uit.

Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy getrouwd

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:47

Anya Taylor-Joy heeft haar grote liefde eeuwige trouw beloofd. De 27-jarige actrice, bekend van onder meer ‘Queen’s Gambit’, is volgens Daily Mail in Italië in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Malcom McRae.

De ceremonie bood plaats voor 150 gasten en werd gevierd in Venetië. Naast familieleden waren er ook bekende sterren aanwezig, zoals Julia Garner en Cara Delevigne.

Anya Taylor-Joy en Malcom McRae zijn sinds 2021 samen.

Dit is wanneer nieuw seizoen 'Big Brother' start

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:41

'Big Brother’ keert terug met een nieuw seizoen. Vanaf januari kunnen fans weer genieten van alle drama en hectiek die het programma met zich meebrengt Dat maakt zender Play4 bekend via Instagram.

Wie treedt er in de voetsporen van de vorige winnaars Jill, Salar en Bart? Over een paar maanden komen we erachter. Hoewel een precieze releasedatum nog ontbreekt, weten we inmiddels wel dat de nieuwe afleveringen begin januari van start gaan. Bij voorgaande seizoenen gebeurde dat in dezelfde periode.

“Begin januari start het nieuwe seizoen van Big Brother. Heb jij er alweer zin in?”, zo klinkt het bij Play4 op social media. Bij de tekst wordt een foto van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy gedeeld, waar we waarschijnlijk uit op kunnen maken dat zij het programma opnieuw samen gaan presenteren.

Ontdek meer