Zien: Marthe en Julia nemen afscheid van Diede

Dieter Blarinckx-27 december 2022 om 21:20

K3 is weer even K2. Afgelopen dinsdag stond de 22-jarige Diede voor de laatste keer op het podium tussen Marthe en Julia als interim-K3’tje. En daar plaatste Marthe een mooi postje voor op insta.

De Nederlandse 'K2 Zoekt K3'-kandidate mocht kersverse mama Hanne vervangen tijdens de Nederlandse optredens van de 'Kom Erbij'-tournee. En die zit er nu officieel op, dus nu zit het er ook op voor Diede.

Na afloop van het allerlaatste optreden dinsdag kreeg een emotionele Diede een staande ovatie van de fans en lovende woorden van haar collega’s Marthe en Julia.

Op insta schreef Marthe: “Het was een eer om samen met jou K3 te vormen. Je bent een topper!”, schreef ze.

Vanaf februari zal Hanne haar plaatsje terug innemen tussen Julia en Marthe.

Check Marthe’s post hier:

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer