Zien: Marthe en Julia nemen afscheid van Diede

Dieter Blarinckx-27 december 2022 om 21:20

K3 is weer even K2. Afgelopen dinsdag stond de 22-jarige Diede voor de laatste keer op het podium tussen Marthe en Julia als interim-K3’tje. En daar plaatste Marthe een mooi postje voor op insta.

De Nederlandse 'K2 Zoekt K3'-kandidate mocht kersverse mama Hanne vervangen tijdens de Nederlandse optredens van de 'Kom Erbij'-tournee. En die zit er nu officieel op, dus nu zit het er ook op voor Diede.

Na afloop van het allerlaatste optreden dinsdag kreeg een emotionele Diede een staande ovatie van de fans en lovende woorden van haar collega’s Marthe en Julia.

Op insta schreef Marthe: “Het was een eer om samen met jou K3 te vormen. Je bent een topper!”, schreef ze.

Vanaf februari zal Hanne haar plaatsje terug innemen tussen Julia en Marthe.

Check Marthe’s post hier:

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer