Seks, jonko en bier voor Kerst en het nieuwe jaar?!

Simon Smetryns-27 december 2022 om 14:13

We trokken met Clémentine Caron naar Project X in Deinze en vroegen ons af wat jouw grootste wens is voor Kerst en het nieuwe jaar.

Fijne feesten!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

'Forbidden Forest Experience' stopt op 5 februari

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:35

Potterheads, opgelet! Heb je de kans nog niet gekregen om de 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' te beleven? Dan ga je nog snel moeten zijn! De organisatie heeft immers laten weten wanneer de immersieve beleving stopt.

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience! Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' vindt plaats op het domein van Kasteel Domein Groenenberg, maar zal onherroepelijk sluiten op 5 februari. Dat werd zopas bevestigd door de organisatie.

Als laatste promo kunnen Potterfans nog tickets scoren met 20% korting dankzij de code BRU2302FF5.

Lumos Nox!

Ontdek meer