Meer duidelijkheid over releasedatum 'Heartstopper 2'

Karen Luiken-27 december 2022 om 09:57

De cast van ‘Heartstopper’ heeft fans deze kerst verrast met een cadeautje. Joe Locke, Kit Connor, Tobie Donovan, Yasmin Finney en William Gao maken in een video bekend dat het tweede seizoen van de serie in 2023 in première zal gaan.

Het eerste seizoen van ‘Heartstopper’ verscheen in het voorjaar op Netflix en was meteen een groot succes. Zo’n groot succes zelfs, dat er amper een maand na de release al twee vervolgseizoenen werden aangekondigd.

De opnames van het tweede seizoen zijn in september gestart en werden begin december afgerond. Wanneer het eindresultaat precies te zien zal zijn, is niet helemaal zeker. Maar één ding weten we wel: het zal ergens in 2023 gebeuren.

Over de verhaallijn van het nieuwe seizoen zijn helaas nog niet veel details bekend. Het enige dat we tot nu toe weten is dat de cast wordt uitgebreid met vier nieuwe gezichten.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Ontdek meer