Meer duidelijkheid over releasedatum 'Heartstopper 2'

Karen Luiken-27 december 2022 om 09:57

De cast van ‘Heartstopper’ heeft fans deze kerst verrast met een cadeautje. Joe Locke, Kit Connor, Tobie Donovan, Yasmin Finney en William Gao maken in een video bekend dat het tweede seizoen van de serie in 2023 in première zal gaan.

Het eerste seizoen van ‘Heartstopper’ verscheen in het voorjaar op Netflix en was meteen een groot succes. Zo’n groot succes zelfs, dat er amper een maand na de release al twee vervolgseizoenen werden aangekondigd.

De opnames van het tweede seizoen zijn in september gestart en werden begin december afgerond. Wanneer het eindresultaat precies te zien zal zijn, is niet helemaal zeker. Maar één ding weten we wel: het zal ergens in 2023 gebeuren.

Over de verhaallijn van het nieuwe seizoen zijn helaas nog niet veel details bekend. Het enige dat we tot nu toe weten is dat de cast wordt uitgebreid met vier nieuwe gezichten.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:35

Na vijf seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ krijgen we nog geen genoeg van de datingshow. En da’s maar goed ook, want volgende week verschijnt alweer het zesde seizoen. Wat je daarvan mag verwachten? Een officiële trailer geeft een tipje van de sluier!

Voor het eerst in de geschiedenis van ‘Too Hot To Handle’ weten de deelnemers van het programma niet precies waar ze zich voor hebben aangemeld. LANA komt met een aantal twists en zorgt niet alleen voor een nieuwe prijs, maar ook voor nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Ed Sheeran geeft extra concert in Antwerpen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:28- Foto:

Reuters

Ed Sheeran staat volgend jaar niet één, maar twee keer in Antwerpen voor een optreden van zijn ‘Mathematics’-tour. De zanger maakt via Instagram bekend dat hij zowel op donderdag 7 als op vrijdag 8 augustus 2025 een concert geeft in het Middenvijverpark in Antwerpen.

De datum van vrijdag 8 augustus 2025 werd vorige week al aangekondigd en de kaartjes daarvan vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Het concert was binnen no time uitverkocht. Goed nieuws is het dan ook dat Ed nóg een dag paraat zal staan voor zijn Belgische fans. Op donderdag 7 augustus geeft hij hetzelfde concert op dezelfde plek.

Kaartjes voor de extra show zijn er nog, maar we verwachten dat het niet lang zal duren voordat ook deze lading uitverkocht raakt. Ons advies? Snel kopen!

Ontdek meer