Meer duidelijkheid over releasedatum 'Heartstopper 2'

Karen Luiken-27 december 2022 om 09:57

De cast van ‘Heartstopper’ heeft fans deze kerst verrast met een cadeautje. Joe Locke, Kit Connor, Tobie Donovan, Yasmin Finney en William Gao maken in een video bekend dat het tweede seizoen van de serie in 2023 in première zal gaan.

Het eerste seizoen van ‘Heartstopper’ verscheen in het voorjaar op Netflix en was meteen een groot succes. Zo’n groot succes zelfs, dat er amper een maand na de release al twee vervolgseizoenen werden aangekondigd.

De opnames van het tweede seizoen zijn in september gestart en werden begin december afgerond. Wanneer het eindresultaat precies te zien zal zijn, is niet helemaal zeker. Maar één ding weten we wel: het zal ergens in 2023 gebeuren.

Over de verhaallijn van het nieuwe seizoen zijn helaas nog niet veel details bekend. Het enige dat we tot nu toe weten is dat de cast wordt uitgebreid met vier nieuwe gezichten.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer