Meer duidelijkheid over releasedatum 'Heartstopper 2'

Karen Luiken-27 december 2022 om 09:57

De cast van ‘Heartstopper’ heeft fans deze kerst verrast met een cadeautje. Joe Locke, Kit Connor, Tobie Donovan, Yasmin Finney en William Gao maken in een video bekend dat het tweede seizoen van de serie in 2023 in première zal gaan.

Het eerste seizoen van ‘Heartstopper’ verscheen in het voorjaar op Netflix en was meteen een groot succes. Zo’n groot succes zelfs, dat er amper een maand na de release al twee vervolgseizoenen werden aangekondigd.

De opnames van het tweede seizoen zijn in september gestart en werden begin december afgerond. Wanneer het eindresultaat precies te zien zal zijn, is niet helemaal zeker. Maar één ding weten we wel: het zal ergens in 2023 gebeuren.

Over de verhaallijn van het nieuwe seizoen zijn helaas nog niet veel details bekend. Het enige dat we tot nu toe weten is dat de cast wordt uitgebreid met vier nieuwe gezichten.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer