Mislukte Messi-tattoos gaan viral

Karen Luiken-27 december 2022 om 09:53

Argentinië is wereldkampioen voetbal geworden en dat willen sommige fans vastleggen met een permanent inktplaatje van sterspeler Messi. Leuk idee natuurlijk, mits de tattoo er goed op komt te staan. Iets wat niet het geval is bij twee fans die momenteel viral gaan vanwege hun tatoeages.

Een Argentijnse supporter besloot na de winst bij het WK een plaatje van Messi op zijn rug te tatoeëren. De voetballer is te zien in zijn voetbalshirt en houdt een trofee vast. Alles lijkt te kloppen, behalve het formaat van Messi’s hoofd. Die is namelijk veel groter dan in real life het geval is. Het plaatje gaat viral op Twitter. “Dit moet de slechtste tattoo van Messi ooit zijn”, zegt iemand. En een ander: “Dit lijkt op Messi met overgewicht.”

Een andere tattoo vliegt het internet over vanwege ongeveer dezelfde reden. Hier is het echter niet het hoofd van Messi dat een tikkeltje ongemakkelijk getatoeëerd is, maar de trofee die hij een kus geeft. Die lijkt namelijk meer op een geslachtsdeel dan op een WK-beker.

Shocking: kajakkers ingeslikt door walvis

Dieter Blarinckx-04 januari 2023 om 08:36

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest straffe content tegen. Zo ook deze viral video waarin een walvis twee kajakkers gewoon inslikt in open zee. Op de video is te zien hoe de walvis vanuit het niets opduikt onder de kajakkers.

Het is voor velen een grote angst: in de bek van een walvis belanden. En voor deze vrouwen werd dat even werkelijkheid...

Voor de kust van Avila Beach, Californië, peddelden twee vrouwen door een gebied waar veel pleziervaarders en etende walvissen komen. Een bultrug-walvis greep hen toen per ongeluk toen hij een school kleine vissen aan de oppervlakte opslokte. De kajak en de twee vrouwen werden snel door het dier uitgespuugd.

Gelukkig waren de vrouwen ongedeerd en zwommen ze snel terug naar de kust.

Check de beelden hieronder:

Deze bizarre Titanic-theorie gaat viraal op sociale media

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 17:08

Het blijft een van de meest spraakmakende rampen uit onze geschiedenis: het zinken van de Titanic in april 1912. En nu gaat er online een theorie de ronde die beweert dat het helemaal niet de Titanic is die gezonken is…

Het Amerikaanse kanaal Zack D. Films plaatste een video waarin een bizarre theorie over de Titanic uit de doeken wordt gedaan. Hij beweert namelijk dat het niet de échte Titanic is die zonk in april 1912. Het scheepswrak dat nu rust op de bodem van de zee zou dan ook niet van de Titanic zijn, maar van de Olympic (het zusterschip van de Titanic).

Concreet beweert de theorie dat de rederij van zowel Titanic als Olympic de twee schepen bewust verwisselde nadat de Olympic beschadigd werd. Zo zou de ramp van de Titanic bewust in scène gezet zijn zodat White Star Line (de rederij van beide schepen) geld kon terugtrekken van de verzekeringen. De échte Titanic voer dan eigenlijk verder onder de naam Olympic, terwijl de échte Olympic nu zou rusten op de bodem van de Atlantische Oceaan.

Check zijn theorie in de video hieronder:

Ontdek meer