Mislukte Messi-tattoos gaan viral

Karen Luiken-27 december 2022 om 09:53

Argentinië is wereldkampioen voetbal geworden en dat willen sommige fans vastleggen met een permanent inktplaatje van sterspeler Messi. Leuk idee natuurlijk, mits de tattoo er goed op komt te staan. Iets wat niet het geval is bij twee fans die momenteel viral gaan vanwege hun tatoeages.

Een Argentijnse supporter besloot na de winst bij het WK een plaatje van Messi op zijn rug te tatoeëren. De voetballer is te zien in zijn voetbalshirt en houdt een trofee vast. Alles lijkt te kloppen, behalve het formaat van Messi’s hoofd. Die is namelijk veel groter dan in real life het geval is. Het plaatje gaat viral op Twitter. “Dit moet de slechtste tattoo van Messi ooit zijn”, zegt iemand. En een ander: “Dit lijkt op Messi met overgewicht.”

Een andere tattoo vliegt het internet over vanwege ongeveer dezelfde reden. Hier is het echter niet het hoofd van Messi dat een tikkeltje ongemakkelijk getatoeëerd is, maar de trofee die hij een kus geeft. Die lijkt namelijk meer op een geslachtsdeel dan op een WK-beker.

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Hitsig koppel kan zich niet inhouden bij concert Taylor Swift

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 16:24

Op het internet circuleren vaak de meest zotte en seksueel getinte beelden. Van een sekspartij tijdens de Zillion Nights vorig jaar, tot dit hitsige koppel dat zich niet kon inhouden op een Taylor Swift-concert.

De Amerikaanse Taylor Swift trad onlangs drie keer op in het AT&T Stadium in het Texaanse Arlington. Massaal veel fans zakten natuurlijk af naar het bekende stadium om hun idool te zien. Maar tussen die gasten zat ook een hitsig koppel dat helemaal uit de bol ging op het nummer ‘Ready For It?’.

Omstaanders konden het tafereel haast niet geloven en haalden natuurlijk massaal hun smartphone boven. Zo legden ze het hitsige partijtje vast op camera. En die beelden gaan nu natuurlijk viraal…

Check ze hier:

Ontdek meer