Nieuw seizoen 'De Verhulstjes' op 9 januari al van start

Karen Luiken-27 december 2022 om 08:17

Het nieuwe jaar gaat goed van start. Play4 heeft bekendgemaakt dat het onlangs aangekondigde volgende seizoen van ‘De Verhulstjes’ al op zondag 8 januari van start gaat!

Het is een goede kerst geweest voor fans van de familie Verhulst. Een paar dagen geleden werd bekend dat er een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ zou komen. De allereerste beelden verschenen al en nu wordt ook nog eens duidelijk dat de afleveringen over anderhalve week het startsein krijgen.

In het nieuwe seizoen krijgen we opnieuw het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie te zien. Dit keer gaan ze op vakantie in Frankrijk, waar ze natuurlijk weer allerlei hilarische dingen meemaken. Check hier alvast de eerste beelden:

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer