'Matilda the Musical' is nu te streamen via Netflix

Dieter Blarinckx-26 december 2022 om 18:02

Goed nieuws voor de fans van musicals, want sinds deze week staat de langverwachte musicalfilm 'Matilda the Musical' op Netflix!

De gloednieuwe film is geen remake van de originele film. Het is een verfilming van de populaire musicalversie van het bekende familieverhaal van Roald Dahl.

Matilda Wormwood (Alisha Weir) is een briljant meisje, maar de volwassenen in haar leven willen dat talent niet erkennen. Daarom zoekt Matilda haar toevlucht in de magische wereld van boeken. Tot groot ongenoegen van haar ouders (Stephen Graham en Andrea Riseborough). Matilda wordt naar een strenge school gestuurd, waar ze opnieuw oog in oog komt te staan met vreselijke volwassenen en dan vooral het schoolhoofd Miss Trunchbull, gespeeld door de legendarische Emma Thompson. Maar ze leert er ook Miss Honey (Lashana Lynch) kennen en voor het eerst in haar leven wordt ze begrepen. Samen met Miss Honey en haar nieuwe vrienden probeert Matilda wraak te nemen op alle volwassenen die haar fout behandelden.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Netflix:

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Het nieuw seizoen van 'Shot In The Dark' komt eraan!

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 09:59

Yessss, het is bijna zo ver: het tweede seizoen van 'Shot In The Dark'! Vanaf 30 mei zie je op Streamz hoe de TAGMAG Insiders studenten opnieuw aan de ultieme blind date helpen. De geblinddoekte singles worden losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfecte match. Wordt het ware liefde of een onmogelijke opdracht?

TAGMAG Insiders Jaël Ost, Clementine Caron, Martijn Spaepen en Kobe Peeters bezoeken studentensteden Gent en Leuven en spelen er wing(wo)man voor de studenten die ze tegenkomen in het uitgaansleven. Elke afleveringen helpen ze twee of drie studenten aan een blind date en dat mag je vrij letterlijk nemen. De studenten worden geblinddoekt en gaan zo in een club samen met hun wing(wo)man op zoek naar iemand waar ze de rest van de avond mee willen daten. Geblinddoekt kiezen ze twee mensen uit, die ze beter leren kennen.

Het tweede seizoen is vanaf 30 mei op Streamz te zien en later op het YouTubekanaal van TAGMAG.

Ontdek meer