'Matilda the Musical' is nu te streamen via Netflix

Dieter Blarinckx-26 december 2022 om 18:02

Goed nieuws voor de fans van musicals, want sinds deze week staat de langverwachte musicalfilm 'Matilda the Musical' op Netflix!

De gloednieuwe film is geen remake van de originele film. Het is een verfilming van de populaire musicalversie van het bekende familieverhaal van Roald Dahl.

Matilda Wormwood (Alisha Weir) is een briljant meisje, maar de volwassenen in haar leven willen dat talent niet erkennen. Daarom zoekt Matilda haar toevlucht in de magische wereld van boeken. Tot groot ongenoegen van haar ouders (Stephen Graham en Andrea Riseborough). Matilda wordt naar een strenge school gestuurd, waar ze opnieuw oog in oog komt te staan met vreselijke volwassenen en dan vooral het schoolhoofd Miss Trunchbull, gespeeld door de legendarische Emma Thompson. Maar ze leert er ook Miss Honey (Lashana Lynch) kennen en voor het eerst in haar leven wordt ze begrepen. Samen met Miss Honey en haar nieuwe vrienden probeert Matilda wraak te nemen op alle volwassenen die haar fout behandelden.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Netflix:

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nederlandse rapper Antoon krijgt eigen bioscoopfilm

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:09

Goed nieuws voor de fans van de Nederlandse rapsensatie Antoon, want hij verovert binnenkort onze Belgische bioscopen met zijn eerste bioscoopfilm 'Antoon - Engel'.

De muzikale film 'Antoon - Engel' neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

'Antoon - Engel' zal op 22 en 23 april te zien zijn in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis. Meer info kan je hier vinden.

Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer