Zien: Shawn Mendes viert Kerst naakt in het ijskoude water

Dieter Blarinckx-26 december 2022 om 09:32

Shawn Mendes heeft Kerstmis wel op een heel bijzondere manier gevierd. Hij dompelde zich namelijk helemaal onder in een ijskoude rivier. En die beelden deelde hij op zijn sociale media.

De 24-jarige zanger trakteerde al zijn volgers op kerstbeelden waarin hij al zijn kleren uittrekt om zich in een ijskoude rivier te dompelen. Natuurlijk houdt hij wel nog een zwarte boxer aan, helaas! :D

Op de beelden is te zien hoe hij eerst wat twijfelt, maar dan toch besluit om al zijn kleren uit te trekken. Toen waagde hij zich in het water en riep: "Whoo! Het is koud!" terwijl hij zich in de woeste golven liet zakken om de volledige ervaring in zich op te nemen.

Hoewel het voor hem vooral een koude ervaring was, krijgen wij het alleen maar warm bij het zien van de beelden!

Bekijk de beelden hieronder:

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer