Zien: Shawn Mendes viert Kerst naakt in het ijskoude water

Dieter Blarinckx-26 december 2022 om 09:32

Shawn Mendes heeft Kerstmis wel op een heel bijzondere manier gevierd. Hij dompelde zich namelijk helemaal onder in een ijskoude rivier. En die beelden deelde hij op zijn sociale media.

De 24-jarige zanger trakteerde al zijn volgers op kerstbeelden waarin hij al zijn kleren uittrekt om zich in een ijskoude rivier te dompelen. Natuurlijk houdt hij wel nog een zwarte boxer aan, helaas! :D

Op de beelden is te zien hoe hij eerst wat twijfelt, maar dan toch besluit om al zijn kleren uit te trekken. Toen waagde hij zich in het water en riep: "Whoo! Het is koud!" terwijl hij zich in de woeste golven liet zakken om de volledige ervaring in zich op te nemen.

Hoewel het voor hem vooral een koude ervaring was, krijgen wij het alleen maar warm bij het zien van de beelden!

Bekijk de beelden hieronder:

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer