Mariah Carey verbreekt Spotify-record

Dieter Blarinckx-26 december 2022 om 09:25

Eén van de meest iconische en populaire kerstschijven ooit is ongetwijfeld wel 'All I Want for Christmas is You' van Mariah Carey. Ieder jaar wordt de plaat platgedraaid rond de feestdagen en nu verbrak het nummer een zot record!

Het gekende kerstnummer werd op 24 december wel meer dan 21,2 miljoen keer beluisterd. Nooit eerder werd een nummer op één dag zo vaak afgespeeld.

Zo stoot Mariah Carey Adele van de troon met haar nummer ‘Easy on Me’. Dat nummer werd op 15 oktober 2021, bij de releasedatum van het album, 19,749,704 keer beluisterd.

Op de derde plaats staat nog zo’n kerstschijf om U tegen te zeggen, ‘Las Christmas’ van Wham!. Zij moeten het stellen met 19 miljoen streams op één dag.

Welke kerstsongs draaien jullie plat tijdens de feestdagen?

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

'Tien om te Zien' keert deze zomer terug!

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:51

Fans van het populaire en muzikale VTM-programma 'Tien om te Zien' gaan we nu wel héél erg blij maken, want VTM heeft aangekondigd dat het programma deze zomer ook weer zal terugkeren!

De iconische en welbekende tent van ‘Tien om te Zien’ zal deze zomer opgesteld worden op de Rotonde van Westende, vlakbij de zee. De opnames zullen plaatsvinden op maandag 24 en dinsdag 25 juli en maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 augustus.

Natuurlijk is er nog niet geweten welke artiesten er net zullen optreden, maar wat we wél al met zekerheid weten is dat de hosts Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert terug van de partij zijn!

“De zomer van 2022 was voor ons onvergetelijk, met “Tien Om Te Zien” als één van de absolute hoogtepunten. Heel wat populaire artiesten van vroeger en nu samen met duizenden muziekfans op de dijk mogen verwelkomen geeft je instant kippenvel. Dat doen we heel graag nog eens over volgende zomer, dus we hopen iedereen daar opnieuw te zien voor een topfeest”, klinkt het bij VTM in een persbericht.

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer