Netflix wil in 2023 stoppen met delen wachtwoorden

Karen Luiken-24 december 2022 om 11:39- Foto:

Photo by Mollie Sivaram on Unsplash

Geniet nog even van je gezamenlijke Netflix-account, want het kan heel snel afgelopen zijn. Netflix wil het delen van wachtwoorden verbieden. En snel ook. De streamingsdienst heeft als streven het doel in 2023 in te laten gaan.

Het delen van wachtwoorden wordt al jaren gedaan door gebruikers van Netflix. Logisch, want het scheelt veel geld. Geld dat Netflix eigenlijk graag zou willen ontvangen.

Reden genoeg voor de streamingsdienst om nieuwe regels in te stellen. In het komende jaar moet er hardhandiger worden opgetreden tegen het delen van wachtwoorden. Natuurlijk in de hoop dat veel kijkers die nu meeliften op een ander account, zelf een abonnement afsluiten.

Netflix zou een nieuw systeem hebben ontwikkeld waarbij het delen van accounts niet meer is toegestaan. Ladbible meldt dat er verschillende proefprojecten zijn gedraaid en dat de boel in 2023 officieel in werking moet worden gezet.

Dit 'Love Island'-koppel is (nu al) uit elkaar

Karen Luiken-18 september 2023 om 16:16

De finale van ‘Love Island’ werd twee dagen geleden pas uitgezonden, maar toch is er nu al een koppel dat een punt achter hun relatie heeft gezet. Nycole laat weten dat zij en Jonna uit elkaar zijn.

Nycole en Jonna hebben tijdens hun ‘Love Island’-avontuur zowel hoogte- als dieptepunten gekend. Hun grootste dieptepunt was na Casa Amor, maar de twee gingen in gesprek en besloten hun problemen opzij te zetten. Tijdens hun laatste date vroeg Jonna zijn meisje zelfs verkering. Ze waren een officieel koppel.

Maar dat was van korte duur. Nu Nycole en Jonna weer terug op Belgische en Nederlandse bodem zijn, hebben ze besloten ieder hun eigen weg te gaan. “Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna besluiten wij hier toch een punt achter te zetten”, schrijft Nycole op Instagram. “Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat in de realiteit dingen toch heel anders zijn.”

Maar dat is volgens Nycole niet de enige oorzaak van de breuk. Ze gaat verder: “Nu ik zelf de beelden heb teruggekeken van Jonna en zelf met mijn eigen oren zijn uitspraken heb gehoord, voel ik me daar toch niet fijn bij.”

Adele wil geen fanselfies meer en dít is waarom

Karen Luiken-16 september 2023 om 11:30- Foto:

Reuters

Fans hoeven voorlopig niet op een selfie te hopen met Adele. De zangeres heeft besloten geen foto’s meer te willen maken omdat ze bang is voor corona. Dat vertelde ze tijdens een concert in Las Vegas.

Adele maakt tijdens haar concerten regelmatig selfies met fans, maar daar komt nu dus een einde aan. “Normaal gesproken zou ik even stoppen en met jullie praten, maar ik probeer nu heel erg om geen corona te krijgen”, aldus de artiest. “Ik vind het heel leuk om met jullie te kletsen, maar ik wil niet ziek worden. Daarom maak ik foto’s vanaf nu op een afstandje met jullie.”

De zangeres nam deze beslissing nadat een van haar achtergrondzangeressen onlangs besmet raakte met het coronavirus.

Ontdek meer