Dit is het nieuwe 23-jarige lief van Leonardo DiCaprio

Dieter Blarinckx-23 december 2022 om 13:33

De Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio is terug verliefd. Meer zelfs, hij heeft een nieuwe vlam aan de haak geslagen! Zo zou hij volgens bronnen nu een relatie hebben met de 23-jarige Victoria Lamas.

Ja, je leest het wel degelijk goed, Victoria is 23. Ze werd geboren in 1999, zo’n twee jaar nadat ‘Titanic’ uitkwam.

De twee love birds werden al meermaals samen gespot in Hollywood, waardoor velen nu geloven dat ze wel degelijk aan het daten zijn. Eerder werd nochtans gedacht dat DiCaprio aan het daten was met Gigi Hadid, maar dat werd nooit echt bevestigd of ontkracht.

De leeftijd van DiCaprio’s liefjes is een running joke in de showbizzwereld. Zo zou hij enkel daten met meisjes die jonger zijn dan 25. Victoria heeft dus nog twee jaar te gaan!

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer