Prinses Kate eert overleden Queen in kerstboodschap

Dieter Blarinckx-23 december 2022 om 13:22

De Britse prinses Kate heeft in een korte kerstboodschap het leven en werk van de overleden Queen Elizabeth II geëerd. Ze droeg ook haar jaarlijkse kerstconcert op aan de overleden vorstin.

“Deze kerst zal onze eerste zijn zonder Hare Majesteit. Kerstmis lag Hare Majesteit nauw aan het hart, als een tijd die mensen samenbrengt en ons herinnert aan het belang van geloof, vriendschap en familie en om empathie en mededogen te tonen. Hoewel Kerstmis dit jaar heel anders zal aanvoelen, zijn er nog steeds de herinneringen en tradities die we delen. Neem de tijd om het rustiger aan te doen en met familie en vrienden alle prachtige dingen te vieren die Kerstmis zo speciaal maken”, klinkt het o.a. in haar boodschap.

Bekijk een korte clip van haar boodschap hieronder:

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer