Billie Eilish lanceert concert in Belgische bioscopen

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 22:13

Fans van muzieksensatie Billie Eilish, deze is speciaal voor jullie! Op 27 januari kan je immers in de Belgische bioscopen gaan kijken naar haar liveconcert in de Londense O2-arena!

Voor het eerst in haar carrière brengt superster Billie Eilish een van haar meest fenomenale optredens naar het grote cinemascherm, en dat op 27 januari. Het gaat om haar veelbesproken en geprezen concert in de O2-arena in Londen.

De nooit eerder vertoonde versie van deze meeslepende concertfilm neemt kijkers mee op een visueel boeiende reis van begin tot eind, de culminatie van Eilish' recordbrekende uitverkochte 'Happier Than Ever, The World Tour'.

Dit concert zal maar één avond exclusief te zien zijn in de Belgische bioscopen. Meer info kan je hier vinden.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.