Billie Eilish lanceert concert in Belgische bioscopen

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 22:13

Fans van muzieksensatie Billie Eilish, deze is speciaal voor jullie! Op 27 januari kan je immers in de Belgische bioscopen gaan kijken naar haar liveconcert in de Londense O2-arena!

Voor het eerst in haar carrière brengt superster Billie Eilish een van haar meest fenomenale optredens naar het grote cinemascherm, en dat op 27 januari. Het gaat om haar veelbesproken en geprezen concert in de O2-arena in Londen.

De nooit eerder vertoonde versie van deze meeslepende concertfilm neemt kijkers mee op een visueel boeiende reis van begin tot eind, de culminatie van Eilish' recordbrekende uitverkochte 'Happier Than Ever, The World Tour'.

Dit concert zal maar één avond exclusief te zien zijn in de Belgische bioscopen. Meer info kan je hier vinden.

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer