Kit Harington vindt kijken naar 'Game of Thrones' pijnlijk

Karen Luiken-22 december 2022 om 12:12

Kit Harington vindt het lastig om naar zichzelf te kijken in ‘Game of Thrones’. De acteur, die Jon Snow speelt in de serie, geeft zelfs toe dat hij ‘huiverde’ bij het kijken van het eerste seizoen.

“Terugkijken naar je vroegere werk is erg pijnlijk. Ik denk dat elke acteur dat vindt”, zegt Kit in ‘The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon’. “Als ik naar de vorige seizoenen van ‘Game of Thrones’ kijk, vooral naar de eerste, dan huiver ik.”

Toch moet de acteur ook bekennen dat hij in de afgelopen jaren veel heeft geleerd en dat de ervaring die hij heeft opgedaan, goed van pas kwam voor zijn carrière. “Ik ben me bewust van waar ik goed in ben”, vervolgt Kit. “En dat is heel goed om te weten als acteur.”

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer