Zien: nieuw seizoen 'De Verhulstjes' komt eraan!

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 10:45

Goed nieuws voor de fans van de familie Verhulst, want zonet werd via de sociale media van Play4 aangekondigd dat het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' binnenkort te zien zal zijn!

Het inmiddels vierde seizoen van de populaire Vlaamse showbizzreeks 'De Verhulstjes' werd zonet aangekondigd op de kanalen van Play4 door Marie, Viktor, Gert & Ellen.

In 'De Verhulstjes' volgen we het wel en wee van de bekende Vlaamse familie in zowel Antwerpen, Oostduinkerke als Saint-Tropez. De eerste drie seizoenen waren echte kijkcijferkannonnen in zowel Vlaanderen als Nederland.

Een exacte startdatum van het nieuwe seizoen werd nog niet onthuld, dus stay tuned!

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer