Zien: nieuw seizoen 'De Verhulstjes' komt eraan!

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 10:45

Goed nieuws voor de fans van de familie Verhulst, want zonet werd via de sociale media van Play4 aangekondigd dat het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' binnenkort te zien zal zijn!

Het inmiddels vierde seizoen van de populaire Vlaamse showbizzreeks 'De Verhulstjes' werd zonet aangekondigd op de kanalen van Play4 door Marie, Viktor, Gert & Ellen.

In 'De Verhulstjes' volgen we het wel en wee van de bekende Vlaamse familie in zowel Antwerpen, Oostduinkerke als Saint-Tropez. De eerste drie seizoenen waren echte kijkcijferkannonnen in zowel Vlaanderen als Nederland.

Een exacte startdatum van het nieuwe seizoen werd nog niet onthuld, dus stay tuned!

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Ontdek meer