Deze pareltjes verschijnen in januari op Disney+

Karen Luiken-22 december 2022 om 09:18- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in januari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van de komende maand.

If Walls Could Sing - 6 januari
Al ruim negentaag jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt. Van klassiek tot pop, van filmmuziek tot hiphop, belicht "If These Walls Could Sing" de veelzijdigheid, verscheidenheid en vindingrijkheid van Abbey Road Studios.

Koala Man - 9 januari
'Koala Man' gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit. Zijn enige superkracht is zijn brandende passie voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen. Koala Man staat klaar om zijn stad schoon te vegen en betrekt daar vaak zijn gefrustreerde gezin bij. Hij doet alles wat nodig is om schurkachtige meesterbreinen en bovennatuurlijke verschrikkingen te verslaan, of nog erger: buren die hun vuilnisbakken op de verkeerde dag buiten zetten.

Welcome to Chippendales - 11 januari
'Welcome to Chippendales' vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Little Demon - 18 januari
Dertien jaar nadat ze zwanger werd door Satan, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. De twee worden voortdurend gedwarsboomd door duistere krachten en ook door Satan zelf, die hunkert naar de voogdij over de ziel van zijn dochter.

Extraordinary - 25 januari
Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht ontwikkelt. Iedereen, behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangsburger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieuze zwerfkat – dat ze zich niet wentelt in zelfmedelijden. Stuurloos in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en veel wanhoop, tracht Jen haar misschien-superkracht te vinden. Maar al doende ontdekt ze misschien wel het geluk van gewoon ietwat oké te zijn.

En verder...

  • Kacis - 4 januari
  • Reservation Dogs, seizoen 2 - 4 januari
  • American Dad, seizoen 18 - 18 januari
  • The Resident, seizoen 5 - 18 januari
  • Godfather of Harlem, seizoen 2 - 18 januari
  • Idina Menzel: Which Way to the Stage? - 20 januari
  • Impeachment: American Crime Story, seizoen 3 - 25 januari
  • Lie to Me, seizoen 1 tot en met 3 - 25 januari

Dit 'Love Island'-koppel is (nu al) uit elkaar

Karen Luiken-18 september 2023 om 16:16

De finale van ‘Love Island’ werd twee dagen geleden pas uitgezonden, maar toch is er nu al een koppel dat een punt achter hun relatie heeft gezet. Nycole laat weten dat zij en Jonna uit elkaar zijn.

Nycole en Jonna hebben tijdens hun ‘Love Island’-avontuur zowel hoogte- als dieptepunten gekend. Hun grootste dieptepunt was na Casa Amor, maar de twee gingen in gesprek en besloten hun problemen opzij te zetten. Tijdens hun laatste date vroeg Jonna zijn meisje zelfs verkering. Ze waren een officieel koppel.

Maar dat was van korte duur. Nu Nycole en Jonna weer terug op Belgische en Nederlandse bodem zijn, hebben ze besloten ieder hun eigen weg te gaan. “Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna besluiten wij hier toch een punt achter te zetten”, schrijft Nycole op Instagram. “Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat in de realiteit dingen toch heel anders zijn.”

Maar dat is volgens Nycole niet de enige oorzaak van de breuk. Ze gaat verder: “Nu ik zelf de beelden heb teruggekeken van Jonna en zelf met mijn eigen oren zijn uitspraken heb gehoord, voel ik me daar toch niet fijn bij.”

Adele wil geen fanselfies meer en dít is waarom

Karen Luiken-16 september 2023 om 11:30- Foto:

Reuters

Fans hoeven voorlopig niet op een selfie te hopen met Adele. De zangeres heeft besloten geen foto’s meer te willen maken omdat ze bang is voor corona. Dat vertelde ze tijdens een concert in Las Vegas.

Adele maakt tijdens haar concerten regelmatig selfies met fans, maar daar komt nu dus een einde aan. “Normaal gesproken zou ik even stoppen en met jullie praten, maar ik probeer nu heel erg om geen corona te krijgen”, aldus de artiest. “Ik vind het heel leuk om met jullie te kletsen, maar ik wil niet ziek worden. Daarom maak ik foto’s vanaf nu op een afstandje met jullie.”

De zangeres nam deze beslissing nadat een van haar achtergrondzangeressen onlangs besmet raakte met het coronavirus.

Ontdek meer