Deze pareltjes verschijnen in januari op Disney+

Karen Luiken-22 december 2022 om 09:18- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in januari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van de komende maand.

If Walls Could Sing - 6 januari
Al ruim negentaag jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt. Van klassiek tot pop, van filmmuziek tot hiphop, belicht "If These Walls Could Sing" de veelzijdigheid, verscheidenheid en vindingrijkheid van Abbey Road Studios.

Koala Man - 9 januari
'Koala Man' gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit. Zijn enige superkracht is zijn brandende passie voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen. Koala Man staat klaar om zijn stad schoon te vegen en betrekt daar vaak zijn gefrustreerde gezin bij. Hij doet alles wat nodig is om schurkachtige meesterbreinen en bovennatuurlijke verschrikkingen te verslaan, of nog erger: buren die hun vuilnisbakken op de verkeerde dag buiten zetten.

Welcome to Chippendales - 11 januari
'Welcome to Chippendales' vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Little Demon - 18 januari
Dertien jaar nadat ze zwanger werd door Satan, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. De twee worden voortdurend gedwarsboomd door duistere krachten en ook door Satan zelf, die hunkert naar de voogdij over de ziel van zijn dochter.

Extraordinary - 25 januari
Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht ontwikkelt. Iedereen, behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangsburger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieuze zwerfkat – dat ze zich niet wentelt in zelfmedelijden. Stuurloos in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en veel wanhoop, tracht Jen haar misschien-superkracht te vinden. Maar al doende ontdekt ze misschien wel het geluk van gewoon ietwat oké te zijn.

En verder...

  • Kacis - 4 januari
  • Reservation Dogs, seizoen 2 - 4 januari
  • American Dad, seizoen 18 - 18 januari
  • The Resident, seizoen 5 - 18 januari
  • Godfather of Harlem, seizoen 2 - 18 januari
  • Idina Menzel: Which Way to the Stage? - 20 januari
  • Impeachment: American Crime Story, seizoen 3 - 25 januari
  • Lie to Me, seizoen 1 tot en met 3 - 25 januari

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer