Deze pareltjes verschijnen in januari op Disney+

Karen Luiken-22 december 2022 om 09:18- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in januari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van de komende maand.

If Walls Could Sing - 6 januari
Al ruim negentaag jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt. Van klassiek tot pop, van filmmuziek tot hiphop, belicht "If These Walls Could Sing" de veelzijdigheid, verscheidenheid en vindingrijkheid van Abbey Road Studios.

Koala Man - 9 januari
'Koala Man' gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit. Zijn enige superkracht is zijn brandende passie voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen. Koala Man staat klaar om zijn stad schoon te vegen en betrekt daar vaak zijn gefrustreerde gezin bij. Hij doet alles wat nodig is om schurkachtige meesterbreinen en bovennatuurlijke verschrikkingen te verslaan, of nog erger: buren die hun vuilnisbakken op de verkeerde dag buiten zetten.

Welcome to Chippendales - 11 januari
'Welcome to Chippendales' vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Little Demon - 18 januari
Dertien jaar nadat ze zwanger werd door Satan, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. De twee worden voortdurend gedwarsboomd door duistere krachten en ook door Satan zelf, die hunkert naar de voogdij over de ziel van zijn dochter.

Extraordinary - 25 januari
Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht ontwikkelt. Iedereen, behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangsburger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieuze zwerfkat – dat ze zich niet wentelt in zelfmedelijden. Stuurloos in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en veel wanhoop, tracht Jen haar misschien-superkracht te vinden. Maar al doende ontdekt ze misschien wel het geluk van gewoon ietwat oké te zijn.

En verder...

  • Kacis - 4 januari
  • Reservation Dogs, seizoen 2 - 4 januari
  • American Dad, seizoen 18 - 18 januari
  • The Resident, seizoen 5 - 18 januari
  • Godfather of Harlem, seizoen 2 - 18 januari
  • Idina Menzel: Which Way to the Stage? - 20 januari
  • Impeachment: American Crime Story, seizoen 3 - 25 januari
  • Lie to Me, seizoen 1 tot en met 3 - 25 januari

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer