Deze pareltjes verschijnen in januari op Disney+

Karen Luiken-22 december 2022 om 09:18- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in januari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van de komende maand.

If Walls Could Sing - 6 januari
Al ruim negentaag jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt. Van klassiek tot pop, van filmmuziek tot hiphop, belicht "If These Walls Could Sing" de veelzijdigheid, verscheidenheid en vindingrijkheid van Abbey Road Studios.

Koala Man - 9 januari
'Koala Man' gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit. Zijn enige superkracht is zijn brandende passie voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen. Koala Man staat klaar om zijn stad schoon te vegen en betrekt daar vaak zijn gefrustreerde gezin bij. Hij doet alles wat nodig is om schurkachtige meesterbreinen en bovennatuurlijke verschrikkingen te verslaan, of nog erger: buren die hun vuilnisbakken op de verkeerde dag buiten zetten.

Welcome to Chippendales - 11 januari
'Welcome to Chippendales' vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Little Demon - 18 januari
Dertien jaar nadat ze zwanger werd door Satan, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. De twee worden voortdurend gedwarsboomd door duistere krachten en ook door Satan zelf, die hunkert naar de voogdij over de ziel van zijn dochter.

Extraordinary - 25 januari
Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht ontwikkelt. Iedereen, behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangsburger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieuze zwerfkat – dat ze zich niet wentelt in zelfmedelijden. Stuurloos in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en veel wanhoop, tracht Jen haar misschien-superkracht te vinden. Maar al doende ontdekt ze misschien wel het geluk van gewoon ietwat oké te zijn.

En verder...

  • Kacis - 4 januari
  • Reservation Dogs, seizoen 2 - 4 januari
  • American Dad, seizoen 18 - 18 januari
  • The Resident, seizoen 5 - 18 januari
  • Godfather of Harlem, seizoen 2 - 18 januari
  • Idina Menzel: Which Way to the Stage? - 20 januari
  • Impeachment: American Crime Story, seizoen 3 - 25 januari
  • Lie to Me, seizoen 1 tot en met 3 - 25 januari

Opnames laatste seizoen 'Handmaid's Tale' van start

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:16

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het zesde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ komt eindelijk dichterbij. Via Instagram wordt bekendgemaakt dat de opnames van het slotstuk van de serie van start zijn gegaan én dat we het eindresultaat in het voorjaar van 2025 kunnen verwachten.

“Raad eens wie er terug is?”, staat er bij een foto van Elisabeth Moss geschreven. Zij speelt al jaren June Osborne, het hoofdpersonage van ‘The Handmaid’s Tale’, en zal ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. “De productie van het laatste seizoen is eindelijk van start gegaan. ‘The Handmaid’s Tale’ keert in het voorjaar van 2025 terug.”

Het zesde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen zal zijn, had er eigenlijk allang moeten zijn. De komst ervan werd in 2022 al aangekondigd en de opnames zouden in 2023 van start gaan, maar vanwege de grote staking in Hollywood ging dat plan helaas niet door.

Giraf is nieuwste figuur in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-07 september 2024 om 12:58

Steeds meer figuren die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ worden aan de buitenwereld getoond. De meest recente onthulling? Giraf!

Giraf is een van de figuren die vanaf vrijdag 20 september te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Hij wordt omschreven als een basketbalspeler die niet alleen uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft. VTM zegt dat hij ijdel is en dat zijn stijl het beste omschreven kan worden als casual street. ‘Ondanks zijn succes blijft hij trouw aan zichzelf en zijn afkomst. Zijn homies from the hood draagt hij diep in het hart’, zo klinkt het.

“Ik ben baas van het veld!”, zegt Giraf. “Met mijn flair, coolness en trickshots, stijg ik altijd boven de rest uit. Vergis je niet. Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Kijk eens hoe cute ik toen al was. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak! Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf voegt zich bij de al eerder aangekondigde figuren Mister Withlove, Tik & Tok en Space Babe. Naast hen doen er ook nog acht andere figuren mee, die later worden onthuld.

Ontdek meer