Dwayne Johnson zal niet meer te zien zijn als Black Adam

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 08:58

Eerder dit jaar kwam de langverwachte DC-superheldenfilm ‘Black Adam’ in de zalen. Dwayne Johnson speelde de hoofdrol, maar vertelt nu via sociale media dat hij (even) niet meer te zien zal zijn in die rol.

Op Twitter en Instagram postte de Amerikaanse acteur een heel statement over zijn toekomst als Black Adam binnen het DCU (DC Universe). Als we hem mogen geloven, hoeven we hem niet meer te verwachten in aankomende DC-projecten.

"Ik heb contact gehad met James Gunn en hij heeft me verteld dat Black Adam geen onderdeel uit zal maken van het eerste nieuwe hoofdstuk van DC", klinkt het. We zou de deur op een kier staan voor een verdere samenwerking in de toekomst.

‘Black Adam’ kwam uit in oktober, maar was geen gigantisch succes. Ook Dwayne Johnson zelf was teleurgesteld in de zwakke resultaten…

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Ontdek meer