Dwayne Johnson zal niet meer te zien zijn als Black Adam

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 08:58

Eerder dit jaar kwam de langverwachte DC-superheldenfilm ‘Black Adam’ in de zalen. Dwayne Johnson speelde de hoofdrol, maar vertelt nu via sociale media dat hij (even) niet meer te zien zal zijn in die rol.

Op Twitter en Instagram postte de Amerikaanse acteur een heel statement over zijn toekomst als Black Adam binnen het DCU (DC Universe). Als we hem mogen geloven, hoeven we hem niet meer te verwachten in aankomende DC-projecten.

"Ik heb contact gehad met James Gunn en hij heeft me verteld dat Black Adam geen onderdeel uit zal maken van het eerste nieuwe hoofdstuk van DC", klinkt het. We zou de deur op een kier staan voor een verdere samenwerking in de toekomst.

‘Black Adam’ kwam uit in oktober, maar was geen gigantisch succes. Ook Dwayne Johnson zelf was teleurgesteld in de zwakke resultaten…

Nieuwe 'Magic Mike'-film nu te streamen

Dieter Blarinckx-27 maart 2023 om 16:24

Leuk en hot news voor de fans van Channing Tatum en de 'Magic Mike'-films, want het gloednieuwe en allerlaatste hoofdstuk kan je nu online streamen!

Nadat een zakelijke deal op de klippen loopt en hij geen cent meer op zak heeft, werkt Mike Lane in Florida als barman. Na een lange pauze besluit hij echter weer het danspodium op te gaan nadat een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat Mike niet kan weigeren. Met alles op het spel, nadat Mike ontdekt wat ze werkelijk van plan is, moet hij een groep van nieuwe, knappe dansers in vorm krijgen. Zal hij in staat zijn het voor elkaar te krijgen?

'Magic Mike's Last Dance' is de laatste film in de reeks en staat sinds deze week integraal op Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Proximus en Telenet.

Check hieronder de aankondiging en de trailer:

Disney+ deelt nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-27 maart 2023 om 08:16

Horrorfans kunnen hun hart ophalen. Over een dikke maand verschijnt ‘The Boogeyman’ in de grote zalen, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld en die beloven alvast veel goeds.

De horror gaat over de middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

‘The Boogeyman’ is vanaf 31 mei te zien in de bioscoop.

Ontdek meer