‘The Crown’ onder vuur door gruwelijk beeld van Diana

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 08:48

De bekroonde en succesvolle Netflix-serie ‘The Crown’ ligt weer eens onder vuur. Dit keer omdat er in het volgend seizoen een scène zal zitten waarin we een dode Prinses Diana zien liggen in haar doodskist.

Het vijfde seizoen staat sinds begin november op Netflix en is weer een schot in de roos. De nieuwe afleveringen vertellen het verhaal van een klassieke monarchie in steeds modernere tijden. Ook de breuk tussen Charles en Diana staat centraal. Maar waarom er nu al zoveel commotie is rond het zesde seizoen? De dood van Diana.

Netflix heeft beloofd om het dodelijk ongeval van de prinses niet in beeld te brengen. Maar blijkbaar zal er wél een beeld te zien zijn van Diana in haar open doodskist. Volgens ooggetuigen was iedereen op de set “enorm ongemakkelijk” tijdens de opnames van die scène. “Ook voor de actrice moet dat niet fijn geweest zijn”, zegt een insider. “In een doodskist gaan liggen en doen alsof ze de overleden prinses is.” En dat strookt ook niet met de realiteit, want in werkelijkheid hebben Charles en de prinsen Harry & William haar dode lichaam nooit gezien.

Het zesde seizoen, dat zich zal afspelen eind jaren ’90 zal ook meteen het laatste worden. Het finale seizoen is reeds ingeblikt en zal normaal volgend jaar te zien zijn.

De afleveringen van het vijfde seizoen zijn nu te streamen via Netflix. Check hieronder de trailer:

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer