‘The Crown’ onder vuur door gruwelijk beeld van Diana

Dieter Blarinckx-22 december 2022 om 08:48

De bekroonde en succesvolle Netflix-serie ‘The Crown’ ligt weer eens onder vuur. Dit keer omdat er in het volgend seizoen een scène zal zitten waarin we een dode Prinses Diana zien liggen in haar doodskist.

Het vijfde seizoen staat sinds begin november op Netflix en is weer een schot in de roos. De nieuwe afleveringen vertellen het verhaal van een klassieke monarchie in steeds modernere tijden. Ook de breuk tussen Charles en Diana staat centraal. Maar waarom er nu al zoveel commotie is rond het zesde seizoen? De dood van Diana.

Netflix heeft beloofd om het dodelijk ongeval van de prinses niet in beeld te brengen. Maar blijkbaar zal er wél een beeld te zien zijn van Diana in haar open doodskist. Volgens ooggetuigen was iedereen op de set “enorm ongemakkelijk” tijdens de opnames van die scène. “Ook voor de actrice moet dat niet fijn geweest zijn”, zegt een insider. “In een doodskist gaan liggen en doen alsof ze de overleden prinses is.” En dat strookt ook niet met de realiteit, want in werkelijkheid hebben Charles en de prinsen Harry & William haar dode lichaam nooit gezien.

Het zesde seizoen, dat zich zal afspelen eind jaren ’90 zal ook meteen het laatste worden. Het finale seizoen is reeds ingeblikt en zal normaal volgend jaar te zien zijn.

De afleveringen van het vijfde seizoen zijn nu te streamen via Netflix. Check hieronder de trailer:

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer