Camille doet boekje open over jeugd in 'Het Huis'

Karen Luiken-21 december 2022 om 17:05

Camille is tijdens kerst te zien op de buis. De zangeres komt voor een nieuwe aflevering van ‘Het Huis’ op bezoek bij Eric Goens. De uitzending wordt op maandag 26 december december uitgezonden.

In ‘Het huis’ gaan verschillende bekende Vlamingen langs bij Eric Goens om vervolgens 24 uur lang bevraagd te worden over hun carrière, leven en andere zaken. Met haar 21 jaar is Camille de jongste gast ooit.

Ze doet een boekje open over allerlei momenten uit haar verleden, waaronder haar jeugd. “Het was nooit een droom om bekend te worden. Het was een droom om te zingen”, aldus Camille in de aflevering. “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou. Ik ben nu wel heel dankbaar. Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt.”

Ook heeft ze het over een zware beproeving uit haar leven. “Toen ik twaalf jaar was, moest ik het huishouden doen. Mama heeft vele operaties ondergaan na een whiplash en had overal pijn. Papa moest werken dus ik moest mama wassen, boodschappen doen en koken.”

Benieuwd naar meer? Wil je weten waar haar liedjes en ideeën ontstaan? Wat haar eerste nummer ooit was? En welke verrassing haar te wachten staat? Je ziet het op Tweede Kerstdag om 20.40 uur op Eén.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer