Camille doet boekje open over jeugd in 'Het Huis'

Karen Luiken-21 december 2022 om 17:05

Camille is tijdens kerst te zien op de buis. De zangeres komt voor een nieuwe aflevering van ‘Het Huis’ op bezoek bij Eric Goens. De uitzending wordt op maandag 26 december december uitgezonden.

In ‘Het huis’ gaan verschillende bekende Vlamingen langs bij Eric Goens om vervolgens 24 uur lang bevraagd te worden over hun carrière, leven en andere zaken. Met haar 21 jaar is Camille de jongste gast ooit.

Ze doet een boekje open over allerlei momenten uit haar verleden, waaronder haar jeugd. “Het was nooit een droom om bekend te worden. Het was een droom om te zingen”, aldus Camille in de aflevering. “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou. Ik ben nu wel heel dankbaar. Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt.”

Ook heeft ze het over een zware beproeving uit haar leven. “Toen ik twaalf jaar was, moest ik het huishouden doen. Mama heeft vele operaties ondergaan na een whiplash en had overal pijn. Papa moest werken dus ik moest mama wassen, boodschappen doen en koken.”

Benieuwd naar meer? Wil je weten waar haar liedjes en ideeën ontstaan? Wat haar eerste nummer ooit was? En welke verrassing haar te wachten staat? Je ziet het op Tweede Kerstdag om 20.40 uur op Eén.

EOTB-ster Lena gaat voor bil- en borstverkleining

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:34

Geen bil- en borstvergroting zoals ze in het verleden vaker heeft gedaan, maar een verkleining. Lena uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is onder het mes geweest.

Lena heeft sinds haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ meerdere keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze liet niet alleen haar borsten vergroten, ook haar billen werden een paar maatjes groter dankzij een Brazilian Butt Lift. Of ze daar blij mee was? Niet helemaal. Op Instagram schrijft ze nu dat ze haar achterwerk te groot vond en dat ze daarvoor onder het mes is gegaan. Ze heeft zowel haar borsten als billen laten verkleinen.

“Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat”, aldus Lena. “Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' vanaf nu te zien

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:30

Hoewel de maandag voor veel mensen niet de meest favoriete dag van de week is, zal dat vandaag anders zijn. Deze maandag is namelijk de dag waarop het langverwachte tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ online is gezet!

‘House of the Dragon’ is een spin-off van de populaire serie ‘Game of Thrones’ en speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. House Targaryen staat hierin centraal.

In het tweede seizoen gaat het verhaal verder waar het eerste gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vandaag te zien op HBO Max en Streamz.

Ontdek meer