Camille doet boekje open over jeugd in 'Het Huis'

Karen Luiken-21 december 2022 om 17:05

Camille is tijdens kerst te zien op de buis. De zangeres komt voor een nieuwe aflevering van ‘Het Huis’ op bezoek bij Eric Goens. De uitzending wordt op maandag 26 december december uitgezonden.

In ‘Het huis’ gaan verschillende bekende Vlamingen langs bij Eric Goens om vervolgens 24 uur lang bevraagd te worden over hun carrière, leven en andere zaken. Met haar 21 jaar is Camille de jongste gast ooit.

Ze doet een boekje open over allerlei momenten uit haar verleden, waaronder haar jeugd. “Het was nooit een droom om bekend te worden. Het was een droom om te zingen”, aldus Camille in de aflevering. “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou. Ik ben nu wel heel dankbaar. Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt.”

Ook heeft ze het over een zware beproeving uit haar leven. “Toen ik twaalf jaar was, moest ik het huishouden doen. Mama heeft vele operaties ondergaan na een whiplash en had overal pijn. Papa moest werken dus ik moest mama wassen, boodschappen doen en koken.”

Benieuwd naar meer? Wil je weten waar haar liedjes en ideeën ontstaan? Wat haar eerste nummer ooit was? En welke verrassing haar te wachten staat? Je ziet het op Tweede Kerstdag om 20.40 uur op Eén.

Vierde en laatste seizoen 'Sex Education' eindelijk te zien

Karen Luiken-21 september 2023 om 10:17

Waar denk je aan als je aan de datum van vandaag denkt? Dat kan natuurlijk maar één ding zijn: ‘Sex Education’! Het nieuwe seizoen is vandaag op Netflix verschenen.

Na drie succesvolle seizoenen is het nu dan eindelijk tijd voor het vierde seizoen. Het wordt het slotstuk van de populaire Netflix-serie en daar verwachten we natuurlijk veel van. Hoe zou het met Otis en Maeve aflopen? Blijven Eric en Adam voor altijd samen? Wordt de verliefdheid van Jackson beantwoord? Hoe gaat het met de zwangere Jean? En misschien nog wel de meest belangrijke vraag: wat gaat er met iedereen gebeuren nu Moordale Seconday School de deuren heeft moeten sluiten?

Een groot deel van de cast is te zien in het nieuwe seizoen, maar fans zullen opmerken dat een paar personages geen opwachting maken. Ola, Lily en Emily hebben de serie verlaten.

Zo gaat het nu tussen 'Love Island'-sterren Thijn en Naomi

Karen Luiken-21 september 2023 om 06:33

Het ‘Love Island’-avontuur van Thijn en Naomi stopte een week geleden. Ze verlieten de villa samen en waren vastbesloten elkaar in Nederland beter te leren kennen. Maar hoe gaat het tussen de twee nu ze allebei weer thuis zijn?

Van een relatie is absoluut nog geen sprake, maar Thijn en Naomi blijven elkaar wel zien. “Ik wil het verder uitzoeken”, biecht Naomi op in een gesprek met Grazia. “Maar wel op ons gemakje. We moeten het allemaal nog even laten bezinken, je komt uit een bubbel hé. Dus ja, het heeft geen haast.”

Naomi geeft toe moeite te willen doen voor Thijn. “Hij heeft ook wel heel veel geduld met mij gehad, dus ik mag nu ook laten zien dat het goed zit.”

Ontdek meer