Camille doet boekje open over jeugd in 'Het Huis'

Karen Luiken-21 december 2022 om 17:05

Camille is tijdens kerst te zien op de buis. De zangeres komt voor een nieuwe aflevering van ‘Het Huis’ op bezoek bij Eric Goens. De uitzending wordt op maandag 26 december december uitgezonden.

In ‘Het huis’ gaan verschillende bekende Vlamingen langs bij Eric Goens om vervolgens 24 uur lang bevraagd te worden over hun carrière, leven en andere zaken. Met haar 21 jaar is Camille de jongste gast ooit.

Ze doet een boekje open over allerlei momenten uit haar verleden, waaronder haar jeugd. “Het was nooit een droom om bekend te worden. Het was een droom om te zingen”, aldus Camille in de aflevering. “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou. Ik ben nu wel heel dankbaar. Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt.”

Ook heeft ze het over een zware beproeving uit haar leven. “Toen ik twaalf jaar was, moest ik het huishouden doen. Mama heeft vele operaties ondergaan na een whiplash en had overal pijn. Papa moest werken dus ik moest mama wassen, boodschappen doen en koken.”

Benieuwd naar meer? Wil je weten waar haar liedjes en ideeën ontstaan? Wat haar eerste nummer ooit was? En welke verrassing haar te wachten staat? Je ziet het op Tweede Kerstdag om 20.40 uur op Eén.

Nieuwe details bekend over vierde seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:31

Nicola Coughlan heeft een aantal nieuwe details gedeeld over het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. De actrice, die Penelope Featherington speelt in de serie, laat in een gesprek met Good Morning America weten dat haar personage nu gelukkig getrouwd is met Colin Bridgerton.

“Het is erg leuk om een gelukkig getrouwd persoon met een schattige baby te spelen”, aldus Nicola over haar personage.

Penelope en Colin stonden in het derde seizoen centraal, maar zullen in het vierde seizoen – dat dit keer om Benedict Bridgerton draait – dus ook een comeback maken. “Het voelt alsof ze al hun problemen al hebben doorstaan", zegt Nicola verder nog over Penelope en Colin. "Ze komen terug, zijn gewoon verliefd en hebben een geweldige tijd samen.”

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Ontdek meer