Tickets 'The Masked Singer in Concert' nu te koop!

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 12:15

Klaar voor het derde spectaculaire seizoen van het succesvolle VTM-programma 'The Masked Singer'? Adembenemende pakken en fenomenale optredens: een nieuwe lading mysterieuze supersterren zorgt weer wekenlang voor entertainment in de zetel. Maar… Wat als je de Masked Singers ook LIVE kan zien schitteren in een uitbundig Sportpaleis? Dan kan je nu alvast tickets scoren!

Tijdens de show duiken verschillende publieksfavorieten op. Uit de voorgaande twee seizoenen, maar ook uit het aankomende seizoen. Sommigen zijn al ontmaskerd, anderen nog niet. Het publiek krijgt dus een zeldzame kans om de ontmaskerde zangers live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen.

"Zet zaterdag 15 april maar in je agenda! 📅 Dan zie je de vertrouwde én nieuwe Masked Singers in levenden lijve aan het werk in het Sportpaleis. ✨🎤 Koop nu je tickets op vtm.be!", klinkt het bij de aankondiging op de socials van VTM.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer