Tickets 'The Masked Singer in Concert' nu te koop!

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 12:15

Klaar voor het derde spectaculaire seizoen van het succesvolle VTM-programma 'The Masked Singer'? Adembenemende pakken en fenomenale optredens: een nieuwe lading mysterieuze supersterren zorgt weer wekenlang voor entertainment in de zetel. Maar… Wat als je de Masked Singers ook LIVE kan zien schitteren in een uitbundig Sportpaleis? Dan kan je nu alvast tickets scoren!

Tijdens de show duiken verschillende publieksfavorieten op. Uit de voorgaande twee seizoenen, maar ook uit het aankomende seizoen. Sommigen zijn al ontmaskerd, anderen nog niet. Het publiek krijgt dus een zeldzame kans om de ontmaskerde zangers live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen.

"Zet zaterdag 15 april maar in je agenda! 📅 Dan zie je de vertrouwde én nieuwe Masked Singers in levenden lijve aan het werk in het Sportpaleis. ✨🎤 Koop nu je tickets op vtm.be!", klinkt het bij de aankondiging op de socials van VTM.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer