Nieuwe film over 'D5R' in de maak

Karen Luiken-21 december 2022 om 10:33

Het twaalfde en laatste seizoen van ‘D5R’ is vanaf vandaag te zien op Streamz. Maar of het verhaal daarna definitief klaar is? Gelukkig niet! De makers van de reeks zijn druk bezig met een vervolg. Er komt nog een ‘D5R’-film.

Het is inmiddels acht jaar geleden dat de eerste aflevering van ‘D5R’ werd uitgezonden. Sindsdien hebben we in twaalf seizoenen én een bioscoopfilm kunnen zien hoe Amber, Kyra, Leyla, Vincent en Wout samen opgroeien. Thema’s zoals vriendschap en relaties kwamen uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics zoals catfishing, sexting en drugsmisbruik werden aangekaart.

Momenteel zitten de vijf vrienden in de laatste fase van hun studentenleven en daarmee komt er helaas ook een einde aan de reeks. Maar niet getreurd: er komt nog een slotstuk aan. In de lente van 2023 starten de opnames van een nieuwe ‘D5R’-film, die later exclusief te zien zal zijn bij Streamz.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer