Nieuwe film over 'D5R' in de maak

Karen Luiken-21 december 2022 om 10:33

Het twaalfde en laatste seizoen van ‘D5R’ is vanaf vandaag te zien op Streamz. Maar of het verhaal daarna definitief klaar is? Gelukkig niet! De makers van de reeks zijn druk bezig met een vervolg. Er komt nog een ‘D5R’-film.

Het is inmiddels acht jaar geleden dat de eerste aflevering van ‘D5R’ werd uitgezonden. Sindsdien hebben we in twaalf seizoenen én een bioscoopfilm kunnen zien hoe Amber, Kyra, Leyla, Vincent en Wout samen opgroeien. Thema’s zoals vriendschap en relaties kwamen uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics zoals catfishing, sexting en drugsmisbruik werden aangekaart.

Momenteel zitten de vijf vrienden in de laatste fase van hun studentenleven en daarmee komt er helaas ook een einde aan de reeks. Maar niet getreurd: er komt nog een slotstuk aan. In de lente van 2023 starten de opnames van een nieuwe ‘D5R’-film, die later exclusief te zien zal zijn bij Streamz.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Horrorfilm 'Winnie the Pooh' krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-03 februari 2023 om 16:59

Hoewel de horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood & Honey' nog moet uitkomen, is er nu toch al een sequel aangekondigd omwille van het spraakmakende succes van de eerste film.

Het is één van de meest besproken horrorfilms van dit jaar, 'Winnie the Pooh: Blood & Honey'. En aangezien er nu al zoveel rond te doen is, heeft de productie alvast laten weten dat er een vervolg in de maak is. Maar wanneer we die net mogen verwachten, is op dit moment nog onduidelijk.

Hier nog even de synopsis van de eerste film:

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees... Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 15 februari checken in de bioscoop.

Ontdek meer