Zien: nieuw beeld van aankomende 'Indiana Jones' gedropt

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 09:33

Volgende zomer kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van het spiksplinternieuwe deel in de 'Indiana Jones'-franchise. En daar werd nu net een nieuw beeld van gedropt!

Harrison Ford kruipt voor een laatste keer in de huid van schattenjager en avonturier Indiana Jones in de gloednieuwe avonturenfilm 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'.

De 'Indiana Jones'-franchise werd in 1981 gelanceerd en kreeg drie aanvullende vervolgen en een televisieserie. De vierde film dateert van 2008 maar was geen succes. De film miste de energie, stijl en narratieve kwaliteit van de vorige delen en wordt vaak gezien als de slechtste van de reeks.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' zal eind juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check hieronder het gloednieuwe beeld dat zonet gedeeld werd:

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' verschenen

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:15

Slechts een paar dagen voordat ‘Deadpool & Wolverine’ op het witte doek verschijnt, heeft Marvel nog een cadeautje voor alle fans. Het entertainmentbedrijf heeft de allerlaatste trailer van de langverwachte film gedropt.

Zo’n zes jaar na het verschijnen van de laatste ‘Deadpool’-film keert de superheld terug met een nieuw verhaal. Dit keer krijgt hij hulp in zijn strijd tegen het kwaad en slaat hij de handen ineen met oude bekende Wolverine.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer