Zien: nieuw beeld van aankomende 'Indiana Jones' gedropt

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 09:33

Volgende zomer kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van het spiksplinternieuwe deel in de 'Indiana Jones'-franchise. En daar werd nu net een nieuw beeld van gedropt!

Harrison Ford kruipt voor een laatste keer in de huid van schattenjager en avonturier Indiana Jones in de gloednieuwe avonturenfilm 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'.

De 'Indiana Jones'-franchise werd in 1981 gelanceerd en kreeg drie aanvullende vervolgen en een televisieserie. De vierde film dateert van 2008 maar was geen succes. De film miste de energie, stijl en narratieve kwaliteit van de vorige delen en wordt vaak gezien als de slechtste van de reeks.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' zal eind juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check hieronder het gloednieuwe beeld dat zonet gedeeld werd:

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer