Zien: nieuw beeld van aankomende 'Indiana Jones' gedropt

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 09:33

Volgende zomer kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van het spiksplinternieuwe deel in de 'Indiana Jones'-franchise. En daar werd nu net een nieuw beeld van gedropt!

Harrison Ford kruipt voor een laatste keer in de huid van schattenjager en avonturier Indiana Jones in de gloednieuwe avonturenfilm 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'.

De 'Indiana Jones'-franchise werd in 1981 gelanceerd en kreeg drie aanvullende vervolgen en een televisieserie. De vierde film dateert van 2008 maar was geen succes. De film miste de energie, stijl en narratieve kwaliteit van de vorige delen en wordt vaak gezien als de slechtste van de reeks.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' zal eind juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check hieronder het gloednieuwe beeld dat zonet gedeeld werd:

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Ontdek meer