Openingsdatum Super Nintendo World bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 09:25

Goed nieuws voor de pretparkfans hier, want er is eindelijk een openingsdatum bekend voor Super Nintendo World in Universal Studios Hollywood!

Wie zich dus in de wereld van Super Mario wil wanen, begint maar beter even te sparen. Vanaf 12 februari openen namelijk de poorten van Super Mario World in het populaire pretpark Universal Studios Hollywood in Californië.

Het is het tweede Super Mario-park in de wereld. Zo opende de eerste versie van het park in Universal Studios Japan in 2021. En nu volgt dus ook het zusterpark in de Verenigde Staten!

In Super Nintendo World dompelen pretparkfans zich helemaal onder in de wondere wereld van Nintendo. Je kan er belevingen vinden zoals de Mario Kart Ride, het Toadstool café en een 1-Up Factory.

In 2025 zal er ook een Super Nintendo World openen in Universal Studios Orlando, Florida.

Bekijk hieronder alvast enkele videobeelden van Super Nintendo World in Japan:

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-01 juni 2023 om 15:00

TAGMAG Insider Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style. ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Lilqra in Valencia.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer