Concert van BTS komt naar bioscoopzalen

Karen Luiken-21 december 2022 om 07:35

Fans van BTS kunnen binnenkort hun idolen aanschouwen op het grote scherm. Het concert ‘Yet To Come’ dat de groep in Busan gaf, komt binnenkort wereldwijd naar de cinemazalen.

Het uitverkochte concert werd op 15 oktober gegeven in het Zuid-Koreaanse Busan. BTS voerde ‘Run BTS’ toen voor het eerst live uit. Andere hits die voorbijkwamen, waren ‘Dynamite’, ‘Butter’, ‘IDOL’ en ‘Boy With Luv’.

De aankomende concertfilm is opnieuw gemonteerd en geremixt en bevat naast allerlei muziek ook een geheel nieuwe kijk op het concert. Inclusief nieuwe standpunten en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Het eindresultaat is vanaf 1 februari te zien in bioscopen in meer dan 110 landen. Kaartjes gaan via de officiële website van 'BTS: Yet To Come' in de verkoop.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer