Concert van BTS komt naar bioscoopzalen

Karen Luiken-21 december 2022 om 07:35

Fans van BTS kunnen binnenkort hun idolen aanschouwen op het grote scherm. Het concert ‘Yet To Come’ dat de groep in Busan gaf, komt binnenkort wereldwijd naar de cinemazalen.

Het uitverkochte concert werd op 15 oktober gegeven in het Zuid-Koreaanse Busan. BTS voerde ‘Run BTS’ toen voor het eerst live uit. Andere hits die voorbijkwamen, waren ‘Dynamite’, ‘Butter’, ‘IDOL’ en ‘Boy With Luv’.

De aankomende concertfilm is opnieuw gemonteerd en geremixt en bevat naast allerlei muziek ook een geheel nieuwe kijk op het concert. Inclusief nieuwe standpunten en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Het eindresultaat is vanaf 1 februari te zien in bioscopen in meer dan 110 landen. Kaartjes gaan via de officiële website van 'BTS: Yet To Come' in de verkoop.

Gieren geblazen: Netflix lost compilatie van 'Heartstopper'-bloopers

Nico De Greef-30 september 2023 om 12:10

De Netflixreeks Heartstopper is op korte tijd uitgegroeid tot een enorm success. Na een eerste succesvolle seizoen vorig jaar, werd het tweede seizoen afgelopen augustus op de streamingdienst gelanceerd met gelijkaardig - of zelfs meer - success. De hype is real en Netflix heeft als extraatje nu ook de bloopers van het meest recente seizoen online gedeeld welke je onderaan kan bekijken.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Alice Osman en vertelt het verhaal van Charlie Spring (Joe Locke) die als een blok valt voor zijn klasgenoot en rugby-hottie Nick Nelson (Kit Connor).

Het eerste seizoen eindigde met Nick en Charlie als een koppel, maar Nick is nog niet helemaal klaar om uit de kast te komen. Die verhaallijn werd in het tweede seizoen weer opgepikt, waar Nick uiteindelijk besloot om zijn gevoelens voor Charlie niet langer meer verborgen te houden voor zijn vrienden en familie. Ook de relaties tussen Elle (een transgender meisje) en Tao, Tara en Darcy (een lesbisch koppel) kregen verdere ontwikkelingen.

Hoewel seizoen 2 voornamelijk feel good vibes betreft, toont de reeks ook een aantal minder vrolijke momenten die een ontwapenend licht werpt op de vele uitdagingen waar de LGBTQ+-gemeenschap in het dagdagelijkse leven mee te kampen krijgen. Dat hield de cast echter niet tegen om van elke dag op de set een feestje te maken.

Onderstaande beelden zijn daar zeker en vast het bewijs van:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer