Op deze dag start nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-21 december 2022 om 07:30

Het volgende seizoen van ‘Big Brother’ gaat vlak na de start van het nieuwe jaar beginnen. De Nederlandse zender RTL5, waar het programma bij onze noorderburen wordt uitgezonden, maakt bekend dat de eerste aflevering op 9 januari wordt uitgezonden.

In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen worden er steeds meer details naar buiten gebracht. We weten nu namelijk niet alleen wanneer het programma begint, het is inmiddels ook bekend wie de show gaan presenteren.

Geraldine Kemper keert zoals vanouds weer terug, maar ze ze staat dit keer wel aan de desk met iemand anders dan Peter Van de Veire. Hij heeft zijn presentatiestokje overgedragen aan de Vlaamse Tatyana Beloy.

Het is nog niet bekend hoe lang het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ zal duren. Vorig jaar duurde het programma maar 86 dagen in plaats van de gebruikelijke 100 dagen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Belgische film 'The Last Front' heeft een trailer

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:31- Foto:

Charlotte Verminck

Er is een nieuwe trailer verschenen van ‘The Last Front’, een Belgische film met een (internationale) sterrencast die vanaf 7 februari op het witte doek te zien is.

‘The Last Front’ neemt ons mee naar de zomer van 1914, waar de Eerste Wereldoorlog een Belgisch dorpje op zijn kop zet. Boer Leonard Lambert leidt een groep dorpsgenoten tijdens een adembenemende vlucht naar veiligheid, waarbij ze op de hielen worden gezeten door de meedogenloze Duitse luitenant Laurentz. In dit meeslepende kat-en-muisspel vervagen de grenzen tussen held en schurk, terwijl de menselijke veerkracht op een treffende wijze naar voren komt.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor 'Game of Thrones'-acteur Iain Glen, Sasha Luss en Koen De Bouw. De uit Gent afkomstige Julien Hayet-Kerknawi regisseert de film.

Ontdek meer