Op deze dag start nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-21 december 2022 om 07:30

Het volgende seizoen van ‘Big Brother’ gaat vlak na de start van het nieuwe jaar beginnen. De Nederlandse zender RTL5, waar het programma bij onze noorderburen wordt uitgezonden, maakt bekend dat de eerste aflevering op 9 januari wordt uitgezonden.

In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen worden er steeds meer details naar buiten gebracht. We weten nu namelijk niet alleen wanneer het programma begint, het is inmiddels ook bekend wie de show gaan presenteren.

Geraldine Kemper keert zoals vanouds weer terug, maar ze ze staat dit keer wel aan de desk met iemand anders dan Peter Van de Veire. Hij heeft zijn presentatiestokje overgedragen aan de Vlaamse Tatyana Beloy.

Het is nog niet bekend hoe lang het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ zal duren. Vorig jaar duurde het programma maar 86 dagen in plaats van de gebruikelijke 100 dagen.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer