Op deze dag start nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-21 december 2022 om 07:30

Het volgende seizoen van ‘Big Brother’ gaat vlak na de start van het nieuwe jaar beginnen. De Nederlandse zender RTL5, waar het programma bij onze noorderburen wordt uitgezonden, maakt bekend dat de eerste aflevering op 9 januari wordt uitgezonden.

In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen worden er steeds meer details naar buiten gebracht. We weten nu namelijk niet alleen wanneer het programma begint, het is inmiddels ook bekend wie de show gaan presenteren.

Geraldine Kemper keert zoals vanouds weer terug, maar ze ze staat dit keer wel aan de desk met iemand anders dan Peter Van de Veire. Hij heeft zijn presentatiestokje overgedragen aan de Vlaamse Tatyana Beloy.

Het is nog niet bekend hoe lang het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ zal duren. Vorig jaar duurde het programma maar 86 dagen in plaats van de gebruikelijke 100 dagen.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer