Op deze dag start nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-21 december 2022 om 07:30

Het volgende seizoen van ‘Big Brother’ gaat vlak na de start van het nieuwe jaar beginnen. De Nederlandse zender RTL5, waar het programma bij onze noorderburen wordt uitgezonden, maakt bekend dat de eerste aflevering op 9 januari wordt uitgezonden.

In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen worden er steeds meer details naar buiten gebracht. We weten nu namelijk niet alleen wanneer het programma begint, het is inmiddels ook bekend wie de show gaan presenteren.

Geraldine Kemper keert zoals vanouds weer terug, maar ze ze staat dit keer wel aan de desk met iemand anders dan Peter Van de Veire. Hij heeft zijn presentatiestokje overgedragen aan de Vlaamse Tatyana Beloy.

Het is nog niet bekend hoe lang het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ zal duren. Vorig jaar duurde het programma maar 86 dagen in plaats van de gebruikelijke 100 dagen.

Frank Lammers wil niet stoppen met 'Undercover'-personage

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 11:46

Als het aan Frank Lammers ligt, komen er nog veel meer producties over drugsbaron Ferry Bouman. De acteur laat in een gesprek met ANP weten dat hij voorlopig nog niet met het personage wil stoppen.

Frank is al in verschillende seizoenen van ‘Undercover’ te zien als Ferry Bouman. In 2021 verscheen er een film over het personage en er is ook al een serie, waarvan het eerste seizoen vorig jaar gelanceerd werd en het tweede seizoen later dit jaar (op 20 december) verschijnt. Maar hoeveel producties er ook zijn, stoppen wil Frank nog lang niet.

“Ik ben altijd beschikbaar”, zegt de acteur. “Ik hou van het personage, dus ik hoef er zeker niet mee te stoppen. Het is een verschrikkelijke man, maar ik heb geprobeerd hem niet als een boef te spelen, dat is niet interessant. Hij heeft ook een lieve en beschermende kant, hij heeft meerdere dimensies."

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Ontdek meer