'House of the Dragon' nu verkrijgbaar op DVD, Blu-Ray en 4K UHD

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 07:24

Wie geen Streamz heeft en de gloednieuwe 'Game of Thrones'-spin-off nog niet gezien heeft, kan vanaf deze week 'House of the Dragon' gewoon in huis halen!

Het eerste seizoen van de succesvolle en spannende serie 'House of the Dragon' is sinds deze week verkrijgbaar op DVD, Blu-Ray en 4K UHD, net op tijd voor Kerst!

"Het tijdperk van de draken begint. 200 jaar voor de gebeurtenissen in 'Game of Thrones' zijn de Targaryens machtiger dan ooit en zijn draken nog alomtengenwoordig", klinkt het in de officiële synopsis van de serie.

Het eerste seizoen was een wereldwijd succes. Logisch dus dat er ook al snel een tweede seizoen werd aangekondigd.

Bekijk de aankondiging van Warner Bros hieronder:

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer