Zien: dit is de poster van laatste 'Magic Mike'-film

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 07:04

In februari van volgend jaar is Channing Tatum terug in al al zijn glorie te bewonderen op het grote cinemascherm in de laatste 'Magic Mike'-film. En die kreeg zonet een nieuwe poster!

Op de (vrij simpele) poster zien we de twee hoofdacteurs Channing Tatum en Salma Hayek, verwikkeld in een innige en sexy dans.

In 'Magic Mike's Last Dance' speelt Salma Hayek een rijke socialite die samen met Magic Mike naar Londen vertrekt om daar een burlesque show op te zetten. Vanzelfsprekend beleven de twee ook op andere manieren een spannend avontuur...

Check hieronder de officiële poster en ga 'm vanaf februari zien in de bioscoop!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Ontdek meer