Elon Musk treedt af als CEO van Twitter

Dieter Blarinckx-21 december 2022 om 07:00

Twitter-topman Elon Musk zal aftreden als CEO van Twitter van zodra hij een waardige opvolger gevonden heeft. Dat heeft hij afgelopen nacht bekendgemaakt aan de wereldpers.

Enkele dagen geleden lanceerde Musk een poll op Twitter waarin hij had gevraagd om te stemmen over zijn leiderschap. Een meerderheid stemde voor zijn vertrek.

Zopas kondigde hij dus ook effectief zijn aftreding aan, plus dat hij op zoek zal gaan naar iemand "die gek genoeg is om deze baan aan te nemen". Musk blijft wel actief binnen Twitter want hij zal dan de software- en serverteams gaan leiden. Daarnaast zal hij ook eigenaar van Twitter blijven.

'Selling Sunset'-ster Heather Rae moeder geworden

Karen Luiken-04 februari 2023 om 09:53

Het leven van ‘Selling Sunset’-ster Heather Rae zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. De realityster is voor het eerst moeder geworden, zo laat ze weten met een foto op Instagram.

Heather en haar man Tarek El Moussa verwelkomden hun kindje, een zoon, op 31 januari. “Onze kleine jongen is geboren”, schrijft Tarek. “Moeder en baby zijn gelukkig, gezond en moe. We zijn zo blij.”

Het was voor Heather niet gemakkelijk om zwanger te worden. De twee begonnen aan een IVF-traject en bleken al snel aan de start van dat traject in verwachting te zijn.

Het is nog niet bekend welke naam de kleine spruit heeft gekregen.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Ontdek meer