Dit wordt de nieuwe presentatrice van ‘Big Brother’

Karen Luiken-20 december 2022 om 15:57

De makers van ‘Big Brother’ hebben een opvolger gevonden voor Peter Van de Veire. De presentator geeft zijn stokje over aan Tatyana Beloy, die samen met Geraldine Kemper het nieuwe seizoen gaat presenteren.

Tatyana is voornamelijk bekend als actrice en presentatrice. Ze speelde rollen in ‘Spring’, ‘De Zonen van Van As’ en ‘Gent-West’. Verder was ze ook verantwoordelijk voor de presentatie voor shows als ‘Ons Eerste Huis’, ‘De Pottenlikkers’ en ‘Vlaanderen Vakantieland’.

“Toen Play4 me vroeg voor de presentatie van het nieuwe seizoen, was ik meteen enthousiast”, zegt Tatyana tegen het Nieuwsblad. “Live presenteren is echt een droom. De spotlights en de kick om live te presenteren zijn helemaal op mijn lijf geschreven.”

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ van start gaat, maar vermoedelijk zal dat ergens begin januari zijn.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer