Dit wordt de nieuwe presentatrice van ‘Big Brother’

Karen Luiken-20 december 2022 om 15:57

De makers van ‘Big Brother’ hebben een opvolger gevonden voor Peter Van de Veire. De presentator geeft zijn stokje over aan Tatyana Beloy, die samen met Geraldine Kemper het nieuwe seizoen gaat presenteren.

Tatyana is voornamelijk bekend als actrice en presentatrice. Ze speelde rollen in ‘Spring’, ‘De Zonen van Van As’ en ‘Gent-West’. Verder was ze ook verantwoordelijk voor de presentatie voor shows als ‘Ons Eerste Huis’, ‘De Pottenlikkers’ en ‘Vlaanderen Vakantieland’.

“Toen Play4 me vroeg voor de presentatie van het nieuwe seizoen, was ik meteen enthousiast”, zegt Tatyana tegen het Nieuwsblad. “Live presenteren is echt een droom. De spotlights en de kick om live te presenteren zijn helemaal op mijn lijf geschreven.”

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ van start gaat, maar vermoedelijk zal dat ergens begin januari zijn.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Derde seizoen 'Outer Banks' heeft een trailer

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:07

De Pogues zijn terug. Na een teaser deelt Netflix nu ook een trailer van het derde seizoen van ‘Outer Banks’. En dat werd ook wel tijd, want de nieuwe afleveringen verschijnen over een kleine drie weken al op het wereldwijde web.

In het derde seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Acteurs Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Rudy Pankow keren allemaal terug voor het vervolg. Verder zijn ook Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten weer te zien als Topper, Rafe, Kelce en Ward. Acteur Andy McQueen is nieuw in het verhaal; hij kruipt in de huid van de crimineel Carlos Singh.

Ontdek meer