Doodsoorzaak TikTokker Cooper Noriega bekend

Karen Luiken-20 december 2022 om 06:40

De doodsoorzaak van Cooper Noriega is zes maanden na zijn dood vastgesteld. De TikTokker werd op 9 juni gevonden op een parkeerplaats in Californië, een paar weken voordat hij twintig zou worden.

Een lijkschouwer heeft vastgesteld dat Cooper is overleden aan het gevolg van het gebruik van fentanyl, lorazepam en alprazolam. Lorazepam wordt gebruikt om angst te behandelen en alprazolam staat ook wel bekend als Xanax. Verder zou Cooper ook een ander angstmedicijn hebben gebruik, namelijk clonazepam.

Een dag voor zijn dood deelde Cooper, die jarenlang worstelde met zijn mentale gezondheid en al verslaafd was aan drugs toen hij nog geen tien jaar oud was, nog een opmerkelijk bericht op TikTok. Daarin zei hij: “Wie denkt ook dat hij jong gaat sterven?”

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer