Doodsoorzaak TikTokker Cooper Noriega bekend

Karen Luiken-20 december 2022 om 06:40

De doodsoorzaak van Cooper Noriega is zes maanden na zijn dood vastgesteld. De TikTokker werd op 9 juni gevonden op een parkeerplaats in Californië, een paar weken voordat hij twintig zou worden.

Een lijkschouwer heeft vastgesteld dat Cooper is overleden aan het gevolg van het gebruik van fentanyl, lorazepam en alprazolam. Lorazepam wordt gebruikt om angst te behandelen en alprazolam staat ook wel bekend als Xanax. Verder zou Cooper ook een ander angstmedicijn hebben gebruik, namelijk clonazepam.

Een dag voor zijn dood deelde Cooper, die jarenlang worstelde met zijn mentale gezondheid en al verslaafd was aan drugs toen hij nog geen tien jaar oud was, nog een opmerkelijk bericht op TikTok. Daarin zei hij: “Wie denkt ook dat hij jong gaat sterven?”

'Selling Sunset'-ster Heather Rae moeder geworden

Karen Luiken-04 februari 2023 om 09:53

Het leven van ‘Selling Sunset’-ster Heather Rae zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. De realityster is voor het eerst moeder geworden, zo laat ze weten met een foto op Instagram.

Heather en haar man Tarek El Moussa verwelkomden hun kindje, een zoon, op 31 januari. “Onze kleine jongen is geboren”, schrijft Tarek. “Moeder en baby zijn gelukkig, gezond en moe. We zijn zo blij.”

Het was voor Heather niet gemakkelijk om zwanger te worden. De twee begonnen aan een IVF-traject en bleken al snel aan de start van dat traject in verwachting te zijn.

Het is nog niet bekend welke naam de kleine spruit heeft gekregen.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Ontdek meer