Streamz gaat met nieuwe reeks op zoek naar volgende influencer

Karen Luiken-20 december 2022 om 06:33- Foto:

Photo by Laura Chouette on Unsplash

Streamz gaat met een nieuw programma op zoek naar een Vlaamse influencer. De videodienst komt met de reeks ‘Ik ga viraal’. Inschrijven kan vanaf nu.

‘Wil jij een bekende YouTuber, TikTokker of influencer worden op Instagram? Schrijf je dan nu in voor een nieuw sociaal experiment’, zo klinkt het in een oproep. ‘Streamz gaat op zoek naar de ruwe diamant die alles in huis heeft om door te breken als content creator.’

Of je nou zingt, danst, plaatjes draait, grappig bent of heel goed bent in het bakken van brood. Alles kan, alles mag. Eigenlijk is er slechts een eis waar je aan moet voldoen als je je in wilt schrijven: je moet de ambitie hebben om door te breken op social media. Oh ja, en je moet minimaal achttien jaar oud zijn. Eigenlijk zijn er dus twee eisen.

Voldoe jij daaraan en heb jij interesse om wereldberoemd te worden? Aanmelden kan hier!

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer